Türkiye (Son Dakika) 15. kez aynı yöntemle aynı yeri soydular!

15. kez aynı yöntemle aynı yeri soydular!

Paylaş
15. kez aynı yöntemle aynı yeri soydular!

Ankara Keçiören'de, çalıntı araçla çarpıp demir kepenklerini kırdıkları dükkandan 5 plazma televizyon çalan hırsızlar, başka bir araçla kaçtı. Mobilya ve beyaz eşya dükkanı, bu yıl 15. kez aynı yöntemle soyulmuş

Demetevler'de otomobil çalan hırsızlar, Keçiören'deki mobilya ve beyaz eşya dükkanına geldi. Otomobille dükkanın kepenklerine çarpıp kıran ve ardından içeri giren hırsızşar, 5 plazma televizyon çaldı ve başka bir araca yükleyip kaçtı. Hırsızlık yapılan mobilya ve beyaz eşya dükkanının sahibi Ercan Tezcan, çalınan televizyonların değerinin 12 bin TL olduğunu söyledi. Ayrıca otomobilin çarpması sonucu dükkandaki mobilya ve çamaşır makinelerinde de hasar meydana geldiğini belirten Tezcan, zararının 28 bin TL civarında olduğunu kaydetti.

Aynı yöntemle bu yılın başından beri 15, sadece bu ay ise 3. kez soyulduklarını anlatan Tezcan, çaresizlik içinde olduklarını dile getirdi. Tezcan, yetkililerden bu duruma duyarsız kalmamalarını istedi.

Haberin Devamı

Soyguncuların çalıp dükkanın önünde bıraktıkları otomobilin sahibi İlker Tepe de aracının Demetevler'deki evinin önünden çalındığını söyledi. Hırsızların, ön kapısını kırarak girdiklerini otomobili düz kontak yapıp çalıştırdıktan sonra kaçırdıklarının anlaşıldığını belirten Tezcan, araçta 2 bin 500 TL'lik bir zarar olduğunu dile getirdi.

SOYGUN GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerası görüntülerinde, kapşonlu ve yüzleri maskeli 2 soyguncunun dükkanı bir süre inceledikten sonra caddeye bakan güvenlik kamerasını etkisiz hale getirdikleri görülüyor. Daha sonra çalıntı araçla çarparak kepenklerini kırdıkları dükkana giren hırsızlar, televizyonları tek tek sökerek dışarı taşıdıktan sonra koyu renkli başka bir otomobile binerek uzaklaşıyor.

Haberin Devamı

AA