Zonguldak 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

Paylaş
15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ta 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonunda gerçekleştirilen 15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf sergisinin açılışına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Gönen Süslü, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Vali Tutulmaz ve beraberindekiler, kurdele kesiminin ardından açılan sergide yer alan 15 Temmuz darbe girişimine ait fotoğrafları inceledi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini ifade ederek, "Milli birlik etkinlikleriyle ilgili ilk programı bugün başlatıyoruz. Terör örgütlerinin ülkemizin geleceğine ipotek koyma çabasına vatandaşlarımız canlarını hiçe sayarak, kendilerini tankların, namluların önüne atarak özgürlük mücadelesi vermiştir. Adeta yeni bir kurtuluş mücadelesi vermiştir. Bugünlerde o günleri anacağız. Milli birlik ve beraberliği anlamak için o günleri yad edeceğiz." dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı