Türkiye (Son Dakika) 15 yaşında fahişe, 30 yaşında katil oldu

15 yaşında fahişe, 30 yaşında katil oldu

Paylaş
15 yaşında fahişe, 30 yaşında katil oldu

Uyuşturucu bağımlısı bir seks işçisi ile onu pazarlayan kişi, uzun süreli hapis cezası ile karşı karşıya. İkili kendilerine kalacak yer öneren adamı öldürdü

İngiltere'de mahkemeye yansıyan olayda, 30 yaşındaki eroin bağımlısı alkolik Nicola Bedford, kendilerine yaşamaları için yer öneren Martin Ackroyd'u öldürmekten suçlu bulundu. Kadını pazarlayan uyuşturucu taciri Surjit Singh Sidhu ise 3 çocuk babası Ackroyd'u öldürdüğünü daha önceki bir duruşmada kabul etmişti. Jüri, iddiaları reddeden Bedford'u sadece birkaç saat içinde suçlu buldu.

KAFASINA POŞET GEÇİRİP KABLOYLA BOĞMUŞLAR

Talihsiz Ackroyd'un önce darp edildiğinin, sonra da kafasına poşet geçirilip DVD oynatıcının kablosuyla boğulduğu açıklandı. Duruşmanın erken safhalarında Singh'e Ackroyd'u öldürmemesi için yalvardığını söyleyen Bedford, daha sonradan işkenceye yardım ettiğini itiraf etti.

15 YAŞINDA FAHİŞE, 16 YAŞINDA ALKOLİK



Zorlu bir gençlik geçiren Nicola Bedford, 36 kez okul değiştirmiş. 15 yaşında okulu terk eden Bedford bir genelevde fahişe olarak çalışmaya başlamış. Ailesi 7 yaşında boşanan Bedford, annesinin de fahişe olduğunu iddia etti. Mahkemede 16 yaşında alkolik olduğunu söyleyen Bedford, o dönemde günde 8 ila 15 kutu yüksek alkollü bira içtiğini söyledi. Bedford, Singh ile de bir genelevde tanıştığını ifade etti.

Suçluların ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.

2

Haberin Devamı