Dünya 15 yaşındaki gencin Snapchat hesabına 5 bin dolarlık tatil teklifi

15 yaşındaki gencin Snapchat hesabına 5 bin dolarlık tatil teklifi

Paylaş
15 yaşındaki gencin Snapchat hesabına 5 bin dolarlık tatil teklifi

Darian Lipscomb isimli 15 yaşındaki gencin kapısını çalan Carnival Cruise şirketi, Snapchat hesabına karşılık 5 bin dolarlık ultralüks tatil teklifinde bulundu

Virginia eyaletinden Darian Lipscomb, şirket yetkilileri kapısına gelip @CarnivalCruise hesabını kendisinden istediklerinde çokşaşırdığını söyledi.

Lipscomb "Kapı çaldı. Cevap verdim ve dışarı baktığımda şirkete ait kocaman bir araç gördüm" dedi. BBC Türkçe’de yer alan habere göre şirket, hesap karşılığında Lipscomb'a ailesiyle birlikte İspanya'ya bedava bir gemi tatili önerdi. Lipscomb ailesiyle birlikte 31 Mart'ta İspanya'nın Barcelona kentine giderek, şirketin en yeni gemisi Carnival Horizon'daki tatile başlayacak.


GEZİNİN FİYATI 5 BİN DOLAR


Darian "9 yaşındayken bir gemi seyahatine çıktık. Çok heyecanlandım ve ailemle ve arkadaşlarımla paylaşmak istedim." dedi. Darian Lipscombe 2012'deki seyahati sırasında Snapchat'teki @CarnivalCruise hesabını aldı.

Gezinin normaldeki fiyatının 5 bin doları aşkın olduğu belirtiliyor. Şirket Darian ve ailesine gezi boyunca başka sürprizler de yapılacağını söyledi.

Haberin Devamı