Gündem 15'lik kıza tecavüz eden kim?

15'lik kıza tecavüz eden kim?

Paylaş
15'lik kıza tecavüz eden kim?

15'lik kıza tecavüz eden kim?

Samsun'da işsiz, 23 yaşındaki Mehmet H., 2 hafta önce tanışıp arkadaş olduğu 15 yaşındaki S.A.'ya tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Mehmet H., S.A. ile evlenmeyi düşündüğü belirterek, “Babasının arkadaşının 2 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Ben de ondan ayrıldım. Sanırım o yüzden bana iftira atıyor” dedi.

Haberin Devamı

Mehmet H, 2 hafta önce parkta S.A. ile tanışarak arkadaş oldu. Mehmet H., bir süre görüştükten sonra S.A. ile dün buluşarak evine götürüp zorla ters ilişkiye girdi. Atakum İlçesi'ndeki evine dönen S.A., durumu ailesine anlattı. Ailesi ile birlikte polise giden S.A., Mehmet H.'den şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Mehmet H. ifadesinde S.A.'nın kendisine iftira attığını öne sürdü. S.A. ile 2 hafta önce tanıştıklarını ve onunla evlenmeye niyet ettiğini anlatan Mehmet H. “Buluşarak parka gidecektik. ‘Sana anlatacaklarım var' diyerek sakin bir yerde konuşmak istedi. Ben de onu evime götürdüm. Konuşurken, babasının bir arkadaşının kendisine yaklaşık 1 yıl önce tecavüz ettiğini, evleneceksek bunları bilmem gerektiğini söyledi. Şok oldum. Bu yüzden kendisinden ayrıldım. Onu terkettiğim için bana iftira atıyor” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/DHA