Spor 17 maçtır yenilmiyorlar

17 maçtır yenilmiyorlar

Paylaş
17 maçtır yenilmiyorlar

Büyükçekmece Basketbolspor grubun lideri Işık basketbol sporu 80-77 yenerek, grubun en iyi takımı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu

Ligin en güçlü takımlarından biri olan Işık Basketbolspor’a geçit vermeyen Büyükçekmece Basketbolspor taraftara unutulmayacak bir maç yaşattı.

Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmaya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz ve Almanya Schalke04 takımı başkanı Gerhard Rehberg’de gelerek takıma tam destek verdi.

Maçın ilk yarısını 24-26 mağlup tamamlayan Büyükçekmece Basketbolspor ikinci yarıya hızlı başladı. Rakip takıma karşı savunmasını iyi yapan siyah beyazlı takım da 7 numaralı formayla oynayan Burak Astarlıoğlu’nun sakatlanması sonucu moraller bozuldu.

Böyle taraftar görülmedi

Taraftarın türbinleri doldurduğu karşılaşmada, taraftar Büyükçekmece Basketbolspor’a maç boyunca tam destek göstererek takımın maça motivesini arttırdı.

66-66 biten karşılaşmada 5 dakika uzatmaya gidilerek uzatmalarda 80-77 kazanan taraf Büyükçekmece Basketbolspor oldu. 17 de 17 yapmayı başaran takım alınan bu başarı sonunda taraftarın sevgi seline uğradı.

Karşılaşma boyunca çok heyecanlı olduğunu belirten Başkan Akgün, Büyükçekmece Basketbolspor’un koçu Kartal Önel’li ve basketbolcuları tebrik ederek oynadıkları oyunla gönülleri fed ettiklerini söyledi.

Başkan Akgün; “Böylesine kısa zamanda çok güzel bir taraftar oluşturdunuz. Ben inanıyorum ki her geçen gün bu sayı artacak ve Büyükçekmece basketbol takımı taraftarın desteğiyle çok iyi yerlere gelecek” dedi.

Takımın kurucusu ve koçu olan Kartal Önel; “Biz inandık ve başardık. Bizi yalnız bırakmayan Büyükçekmece Kaymakamı Sayın İsmail Gündüz’e, Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün’e, , Schalke04 takımı Başkanı Sayın Gerhard Rehberg ve maç boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz”

Haberin Devamı