Gündem 17 yaşında kalp krizinden öldü

17 yaşında kalp krizinden öldü

Paylaş
17 yaşında kalp krizinden öldü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde markette çalışan 17 yaşındaki Doğan Özcan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Özcan’ın, bir süre önce internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profiline ’Bu toprağın üstü varsa bir de altı var’ diye yazdığı görüldü. Markette çalışan ve ailesiyle birlikte Muhuttin Mahallesi’ndeki evde oturan Doğan Özcan, geçen cumartesi gecesi aniden fenalaştı. Evde bulunan annesi Saliha ve ağabeyi Tanju Özcan tarafından hemen Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürülen ve burada kalp krizi geçirdiği tespit edilen Özcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberle yıkılan ailesi ise gözyaşlarına boğuldu.

’BU TOPRAĞIN ALTI DA VAR’

Genç yaşta kalp krizi geçirip ölen Doğan Özcan’ın bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profiline, ’Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın. Bu toprağın üstü varsa bir de altı var, unutulmasın’ diye yazması dikkat çekti. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Doğan Özcan’ın cenazesi, dün Çorlu’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)