Türkiye (Son Dakika) 17 yaşındaki liseli genç kız yüzünden kavga ettiği arkadaşını öldürdü

17 yaşındaki liseli genç kız yüzünden kavga ettiği arkadaşını öldürdü

Paylaş
17 yaşındaki liseli genç kız yüzünden kavga ettiği arkadaşını öldürdü

Bursa Osmangazi'de 17 yaşındaki Niyazi G., kız arkadaşı hakkında olumsuz konuştu diye kendisiyle aynı yaştaki en yakın arkadaşı Deniz Varol'u bıçaklayarak öldürdü

Niyazi G. ile Deniz Varol, daha düne kadar çok yakın arkadaşlardı. Facebook'taki sayfalarında birbirleri için "Ailem" ifadesini kullanıyorlardı. Niyazi G. Deniz Varol'un koyduğu bir fotoğrafın altına "Biz 5 kardeşiz. Kardeşliğimiz kolpa değil, kimse ayıramaz bizi" yazmıştı. Deniz Varol da bu yorumun altına "Bir kız yüzünden hepimiz küstük, kavga ettik ama sonunda her şeyi anladık" notunu eklemişti.

Ancak kız yüzünden başlayan bu kavganın bitmediği dün gece acı bir şekilde anlaşıldı. Deniz Varol ile arkadaşı Niyazi G. gece saatlerinde Osmangazi'deki Merinos Parkı’nda oturup sohbet etmeye başladı. Deniz Varol, Niyazi G.’nin kız arkadaşı hakkında olumsuz cümleler kurdu. Bu duruma sinirlenen Niyazi G., belinden çıkardığı bıçakla Deniz Varol’u göğsünden ve karnından bıçakladı. Niyazi G., olay yerinden kaçarken Deniz Varol, Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Deniz Varol, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.


EVİNDE YAKALANDI

Olayın ardından Asayiş ile Çocuk Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak şüphelinin Deniz Varol’un yakın arkadaşı 17 yaşındaki Niyazi G., olduğunu tespit etti. Niyazi G., suç aleti bıçak ile birlikte evinde gözaltına alındı. Niyazi G. polisteki ifadesinde şöyle dedi:

"Gece Merinos Parkı’nda oturuyorduk. Deniz, kısa süre önce çıkmaya başladığım kız arkadaşım hakkında ileri- geri konuştu. Önce sözlü kavga ettik sonra daha ileriye gitti. Ben de sinirlendim, 2 yerinden bıçakladım. Evime kaçtım, olaydan 1 saat sonra polis beni evimden gözaltına aldı."

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA-DHA

Haberin Devamı