Türkiye (Son Dakika) 18 Mart Milli Piyango sonuçları: Milli Piyango özel çekilişi sorgulama ekranı

18 Mart Milli Piyango sonuçları: Milli Piyango özel çekilişi sorgulama ekranı

Paylaş
18 Mart Milli Piyango sonuçları: Milli Piyango özel çekilişi sorgulama ekranı

Milli Piyango sonuçları açıklandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma günü Milli Piyango özel çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da erişime açıldı. İşte Milli Piyango canlı çekiliş sonuçları ve sorgulama ekranı...

18 Mart Milli Piyango özel çekilişi bugün saat 15.30'da başladı. Canlı yayında yapılan çekilişin ardından sonuçlar millipiyangoonline.com üzerinden ilan edildi. Bu haftanın çekilişinde amorti kazandıran numaralar 3 ve 5 oldu.

Haberin Devamı

Sisal Şans tarafından canlı yayında gerçekleşen çekilişte büyük ikramiye tutarı olarak belirlenen 20 Milyon TL'yi kazanan numara 1026819 oldu.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL ALINIR?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

Haberin Devamı