Türkiye (Son Dakika) 18 yaşında, 90 suçtan kaydı var!

18 yaşında, 90 suçtan kaydı var!

Paylaş
18 yaşında, 90 suçtan kaydı var!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir gecede biri kuyumcu olmak üzere beş iş yerinden hırsızlık yaptığı güvenlik kameralarınca belirlenen 18 yaşındaki T.N. polis tarafından yakalandı

Aydın'da dün gece traktör galerisi, yem bayisi, saman satışı yapılan dükkan, Tarım Kredi Kooperatifi ve kuyumcudan hırsızlık yapıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlının T.N. olduğunu belirledi. Çalışma başlatan polis T.N.’yi Cumhuriyet Mahallesi’nde caddede gezerken yakalandı.


15 BİN TL'LİK MÜCEVHER ÇALDI


Hırsızlık yaptığı yerlerden ikisinde güvenlik kameralarınca görüntülenen T.N.’nin önce yem bayisine girip, kasadaki bozuk paraları aldığı, ardından bir traktör galerisine girip, kasada bulunan bozuk parayı aldığı belirlendi. Daha sonra Tarım Kredi Kooperatifi’nin kapısını açarak içeri giren Taner N.’nin kasada bulduğu yaklaşık 1000 TL’yi aldığı, saman satışı yapılan dükkandan da yine bozuk paraları aldıktan sonra, kuyumcudan yaklaşık 15 bin TL’lik mücevher çaldığı saptındı.


KAMERALARI DA KAPATMIŞ


T.N.’nin kuyumcuya girmeden önce, girişte bulunan iki güvenlik kamerasını etkisiz hale getirdiği, kapının demirlerini elindeki levyeyle açıp içeri girdiği 10 dakikada küpe, bilezik ve altın olmak üzere ziynet eşyalarını çaldığı anlaşıldı.


SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek olan ’Cep faresi’ labakıyla bilinen T.N.’nin, aralarında iki polis memuru ve bir komiserin de bulunduğu yaralama suçlarına karıştığı; hırsızlık, yağma ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından 90 ayrı suç dosyası bulunduğu ortaya çıktı.

T.N.’nin üzerinden bir miktar bonzai, bir miktar, esrar ve hırsızlık suçunda kullanılan levye ile tornavida bulunduğu, çalıntı para ve altınlara ise ulaşılmadığı belirtildi.

Haberin Devamı