Türkiye (Son Dakika) 18 yaşındaki Damla'dan 15 gündür haber alınamıyor

18 yaşındaki Damla'dan 15 gündür haber alınamıyor

Paylaş
18 yaşındaki Damla'dan 15 gündür haber alınamıyor

Hatay'da 18 yaşındaki genç kızdan iki haftadır haber alınamıyor. Ailesi genç kızın hayatından endişe duyarken, polis her yerde kayıp kızdan bir iz bulmaya çalışıyor

POSTA.COM.TR - Yaşar CAN

Haberin Devamı

İskenderun'da iki hafta önce evden 'doktora gidiyorum' diye çıkan 18 yaşındaki Damla Kekeç'ten haber alınamıyor. Kızlarının hayatından endişe eden ailesi genç kızın 1 saat sonra telefonunun kapandığını bir daha da kendisine ulaşamadıklarını söyledi.

HASTANE EVE 10 DAKİKA MESAFEDE

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Damla Kekeç 26 Ekim tarihinde annesine 'Doktora gidiyorum' diyerek evden çıktı. Yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesindeki hastaneye giden Damla'dan ailesi bir daha haber alamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan Kekeç ailesi, kızlarından iyi bir haber bekliyor.

NİŞANLISI HAKKARİ ÇUKURCA'DA ASKER

Kızının nişanlı olduğunu ve nişanlısının Hakkari Çukurca'da asker olduğunu anlatan baba Ahmet Kekeç, kayıp kızıyla ilgili Posta.com.tr'ye şunları anlattı:

Haberin Devamı

Kızım sabah 10.30'da annesine doktora gideceğim deyip evden çıkıyor. Hastane evimize 10 dakika mesafede. Telefonunu defalarca aradık ama açmadı. Bir saat sonra ise telefonu tamamen kapandı. O gün bugündür telefonu kapalı. Hayatından endişe ediyoruz. Ne halde olduğunu bilmiyoruz. Ölü de olsa artık bulunmasını istiyoruz.

16 YAŞINDAYKEN KAÇIRILMIŞ!

Ortaokul terk olan kızının evlilik hazırlığı yaptığını ve 6 ay sonra nişanlısının askerden döneceğini belirten baba Kekeç, kızının16 yaşındayken kaçırıldığını söyledi.

Baba Kekeç, 'Bundan iki yıl önce kızım evlilik için zorla kaçırılmıştı. Kaçırıldığı günün ertesinde hemen haber gelmişti. Ben polis ve jandarma zoruyla kızımı geri getirdim. Zaten büyük kızım kaçıran kişinin köyünde yaşıyor. Eğer yine böyle bir kaçırma durumu olsa haberimiz olurdu. Daha önce kızımı kaçıran çocuk da "Kızınızı burada aramayın. Benim kapıma gelmeyin. Bu işten benim haberim yok' diyor. Zaten çocuk normal hayatına devam ediyor" diye konuştu.

MEKTUP BIRAKMIŞ!

Damla Kekeç'in evden ayrılmadan önce ailesine mektup bıraktığı ortaya çıktı. Genç kızın ailesine bıraktığı mektupta 'Sakın beni aramayın. Onların kapısına da gitmeyeceğim' ifadeleri yazılı.

Damla; bilgisayarının, kitaplarının ve nişanlısının fotoğraflarının olduğu dolabın önünde bu pozu vermişti

Haberin Devamı