Gündem 18'lik kız, 13'lük çocuğu kaçırdı

18'lik kız, 13'lük çocuğu kaçırdı

Paylaş
18'lik kız, 13'lük çocuğu kaçırdı

Trabzon'da yaşanan olayda, 18 yaşında bir kız, komşusunun 13 yaşındaki çocuğunu kaçırıp bir eve kapattı

Trabzon Değirmendere’de yaşayan lise son sınıf öğrencisi E.K. (18) adlı kız, 3 gün önce kayboldu. Aynı gün komşusunun ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi oğlu M.T. (13) de kayıplara karıştı. Bunun üzerine her iki aile de polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Haberin Devamı

‘O, BENİ KANDIRDI’

Polis kayıp iki öğrenciyi aramaya başlarken; olaydan bir gün sonra E.K. evine döndü. Geceyi M.T. ile birlikte geçiren E.K.’nin ailesi, 13 yaşındaki öğrencinin kızlarını zorla kaçırdığını iddia ederek şikâyetçi oldu. M.T.’nin ailesi de genç kızın çocuklarını kandırarak kaçırdığını belirterek E.K. ve ailesinden şikâyetçi oldu. E.K., M.T. ile birlikte kaçtıklarını ve terk edilmiş bir evde geceyi geçirdiklerini belirterek, “Kendi rızamla kaçtım. Kendi isteğimle de M.T. ile birlikte oldum” dedi. M.T.’nin ise “Kimseyi kaçırmadım. O beni kandırdı. Boş bir eve götürdü ve televizyonda izlediğim filmlerdeki gibi birlikte olduk” dediği öğrenildi.

‘EVLENDİRİRİZ’

Hakkında “reşit olmayan kişiyle cinsel ilişkide bulunmak” suçundan işlem yapılan E.K. savcılık talimatıyla Emniyet’ten serbest bırakıldı. M.T.’nin babası Bahri T. “Ne yapacağımızı şaşırdık. Çocuklar bir cahillik yapmış. Birlikte olmuşlar, kızın ailesinin durumuna da üzülüyoruz. Onlar da kızları için endişeleniyor. İşi uzatmanın bir âlemi yok. Mecburen anlaşacağız. Belki önce bir yüzük takar, sonra da 1-2 yıl sonra evlendiririz” diye konuştu.

Haberin Devamı

HABERTÜRK