Türkiye (Son Dakika) 18'lik kızla birlikte olmaya kalbi dayanmadı

18'lik kızla birlikte olmaya kalbi dayanmadı

Paylaş
18'lik kızla birlikte olmaya kalbi dayanmadı

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde oturan 18 yaşındaki H.N. adlı kadını otomobiline alarak ilişki kurmak isteyen, 46 yaşındaki Yılmaz Maya, kalp krizi geçirerek öldü

Kocaali-Karasu Yolu üzerindeki bir fındık bahçesinde dün meydana gelen olayda, daha önceden para karşılığı fuhuş yaptığı iddiasıyla hakkında birkaç kaydı olduğu belirtilen H.N., 155 Polis İmdat telefonunu aradı.

İlçede ayakkabı boyacılığı yapan 46 yaşında 2 çocuk babası Yılmaz Maya tarafından kaçırıldığını ve elinden kurtulup bir eve sığındığını öne süren H.N.’yi verdiği adreste alan ekipler, daha sonra buraya birlikte geldiği Yılmaz Maya’nın heyecandan öldüğünü bildirdi.

Gösterdiği fındık bahçesinde Yılmaz Maya’nın otomobilinin yanında cesedi bulundu. Kocaali Cumhuriyet Savcılığı’nın Yılmaz Maya’ya yaptığı ön otopside kalp krizi geçirerek öldüğü belirlerken, ceset detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polisin yaptığı incelemede kaçırıldığını öne süren H.N.’nin, Yılmaz Maya ile kendi rızasıyla gittiğini belirledi. Soruşturma sürdürülüyor.

Zafer TOKUS/DHA

Haberin Devamı