Magazin 19 yıl sonra boşanıyor

19 yıl sonra boşanıyor

Paylaş
19 yıl sonra boşanıyor

Arabesk furyasının ünlü şarkıcılarından Ayhan Aşan, hayranı ile 1992 yılında evlenmişti. Arabesk furyasının ünlü şarkıcılarından Ayhan Aşan, bir konserinde tanıştığı hayranı Selma Hanım ile 1992 yılında evlendi

Aşan çiftinin bu birliktelikten 1993’te “Yaşar” adını verdikleri oğulları, 1997’de de “Büşra” ismini koydukları kızları dünyaya geldi. Çiftin mutluluğu, baba Aşan’ın 2000’de evi terk etmesiyle bozuldu.

Haberin Devamı

Vatan gazetesinden Chit Yüce'nin haberine göre Selma Aşan, 2008 yılının Temmuz ayında mahkemeye başvurarak, 17 yıllık kocasının 8 yıl önce 2 çocuğu ile birlikte kendisini terk ettiğini ve başka bir kadınla yaşamaya başladığını ileri sürdü.

Oğulları Yaşar’ın otizm hastası olduğunu belirten Selma Aşan, kendisinin de bu ayrılık nedeniyle strese bağlı “myastenia gravis” (ağır kas zaafı) hastalığına yakalandığını iddia etti. “Resmi eşinin” açtığı davaya yanıt veren Ayhan Aşan, farklı kadınlardan toplam 5 çocuğu olduğunu ve masraflarını da kendisini karşıladığını iddia etti. Ayhan eşinin kendisini “gelir kapısı” olarak gördüğünü savundu.