Gündem 2 günlük bebeğini boğdu!

2 günlük bebeğini boğdu!

Paylaş
2 günlük bebeğini boğdu!

2 günlük bebeğini boğdu!

İzmit'in Yahya Kaptan Mahallesi'nde bir çöp konteynırında boğazında da kesik olan henüz 2 günlük kız bebek sağ olarak bulunmasına rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Polis yaptığı araştırma sonunda bebeğin annesinin şu anda boşta olan ve üç yıl öncesine kadar bir anaokulunda öğretmenlik yaptığı belirlenen 29 yaşındaki S.S. olduğu anlaşıldı.

Kentin en kalabalık semtlerindern biri olan İzmit Yahya Kaptan'daki C 27 Blok önünde bulunan çöp konteynırından ses geldiğini duyan vatandaşlar kapağı açtığında yeni doğduğu anlaşılan bebekle karşılaştı. Bebek hemen çıkarılıp sarılırken olay yerine gelen polis ve 112 acil ekipleriyle birlikte ilk müdehale yapıldıktan sonra İzmit'in Alikahya semtindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüldü.

Soğuktan morarmış olduğu görülen, ayrıca boğazında da kesik izi olan bebeğin en fazla iki gün önce dünyaya geldiği belirtildi. Kolunda doğum bileziği de olduğu ve bebeğin bir hastanede dünyaya geldiği de anlaşıldı.

Haberin Devamı

Talihsiz bebek boğazındaki kesik nedeniyle burada ameliyata alınmasına rağmen, bir süre aşırı soğukta kalmasının da etkisiyle yapılan tüm tıbbi müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri bebeğin annesinin belirlenmesi amacıyla bölgede ve hastanelerde geniş çaplı araştırma başlattı.

Kolundaki bilezikten de yola çıkan ekipler, bebeğin annesinin 3 yıl öncesine kadar aynı semtteki bir anaokulunda öğretmenlik yaparken ayrılan ve şu anda işssiz ve bekar olan S.S. olduğunu belirledi.

Polisler akşam saatlerinde S.S.'yi yakalarak gözaltına aldı. S.S.'nin verdiği ilk ifadesinde gayrimeşru ilişkiden doğan bebeği istemediğini, önce boğazını iple sıkıp öldürmek istediğini, öldüğü sanıp çöpe attığını söylediği öğrenildi.

Ergün Ayaz / DHA