Ekonomi 2 Kasım altın fiyatları: (Çeyrek, gram, tam, cumhuriyet)

2 Kasım altın fiyatları: (Çeyrek, gram, tam, cumhuriyet)

Paylaş
2 Kasım altın fiyatları: (Çeyrek, gram, tam, cumhuriyet)

Döviz ve altın fiyatları hızla düşüyor. Vatandaşlar özellikle "Çeyrek altın ne kadar?" ve "Gram altın kaç TL?" sorusunu soruyor. İşte 2 Kasım güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarındaki düşüş hız kesmeden devam ediyor. Dün 218,56'dan günü kapatan gram altın bugün yüzde 0,78 oranında düşerek 216,85'ten satılıyor. Çeyrek altın ise 355 lira seviyelerinde...

Haberin Devamı

2 KASIM GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

İstanbul Kapalıçarşı'da 216,30 liradan alınan gram altın 216,85 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

693 liradan alınan yarım altın 712 liradan ve 347 liradan alınan çeyrek altın 356 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Bin 435 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira bin 457 liradan, bin 388 liradan alınan tam altın bin 418 liradan, satılıyor.

"217 LİRA DESTEK 227 LİRA DİRENÇ SEVİYESİ"

AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD-Çin arasındaki ticaret savaşları endişesiyle baskı altında olan ons altının, dün ABD Başkanı Donald Trump’ın Çin ile adil bir anlaşma şanslarının olduğunu söylemesiyle yükseldiğini kaydetti.

Trump’ın açıklamasından sonra doların küresel piyasalarda değer kaybettiğini ifade eden Memiş, gerileyen doların ons altında yükselişlere neden olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Memiş, yurt içinde dün gram altının 220 lira liranın üzerini gördüğünü ancak bu seviyelerde kalıcı olamadığını belirterek, "Altının ons fiyatından aldığı destekle yükselen gram altın, yurt içinde dolar kurunun değer kaybetmesiyle tekrar geriledi. Altının gram fiyatında 217 lirayı destek, 227 lirayı ise direnç seviyesi olarak takip edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.