Türkiye (Son Dakika) 2 kişiyi vurdu, hastane bahçesinde intihar etti

2 kişiyi vurdu, hastane bahçesinde intihar etti

Paylaş
2 kişiyi vurdu, hastane bahçesinde intihar etti

Karaman'da tartışma sonucu tabanca ile vurduğu eski ortağının kaldırıldığı hastane giden İbrahim Okan, burada karşılaştığı yaralının arkadaşını da silahla vurdu. Kaçmaya çalışırken polisler tarafından çevresi sarılan Okan, 40 dakika süren ikna çabalarına rağmen, çenesine dayadığı tabancayı ateşledi. Ağır yaralanan Okan, tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirirken, diğer 2 yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi

Karaman'da iddiaya göre daha önce ortak olduğu Soner Güneş'in çalıştırdığı iş yerine gelen İbrahim Okan tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışma kavgaya dönüşünce İbrahim Okan, yanında bulundurduğu tabancayla eski ortağı Soner Güneş'e ateş etti.

Başından ağır yaralanan Güneş, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HASTANEYE GİTTİ

Olay yerinden kaçan İbrahim Okan, kısa süre sonra yaraladığı Güneş’in kaldırıldığı hastaneye gitti.

Acil Servis önünde Güneş’in arkadaşı Aytekin Koç ile karşılaşan Okan, çıkan tartışmanın ardından ateş açarak kaçmaya çalıştı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Koç, hastane personeli tarafından acil servise kaldırıldı.

40 DAKİKA BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

İbrahim Okan ise kaçarken hastane çevresinde önlem alan polis tarafından çevresi sarıldı. Kaçamayacağını anlaşan Okan, Çenesine dayadığı tabanca ile intihar edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Karaman Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar da hastaneye geldi. Psikolog eşliğinde müzakerecinin 40 dakika süren ikna çabalarına rağmen Okan, silahı ateşleyerek kanlar içerisinde yere yığıldı.

Soner Güneş (üstte) ve Aytekin Koç

TEDAVİYE ALINDI, KURTARILAMADI

Sağlık personeli tarafından yapılan kontrolde yaşadığı belirlenen Okan, hemen hastanede tedavi altına alındı. Bu sırada diğer yaralı yakınları sedyedeki Okan'a saldırmak istedi.

İbrahim Okan, bir süre sonra doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

İKİ YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Bu arada İbrahim Okan yaraladığı eski iş ortağı Güneş ile arkadaşı Koç’un tedavilerine devam edildiği ve hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

Polis hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İbrahim Okan