Bilim - Teknoloji 2 Mart Apple iPad 2 günü olacak
Paylaş
2 Mart Apple iPad 2 günü olacak

Apple nihayet iPad 2'nin üzerindeki sır perdesini kaldırıyor. Yeni iPad ne zaman bizlerle buluşacak? Cihazın özellikleri hakkındaki son söylentiler neler? Steve Jobs sunuma katılacak mı?

İlk sürümü tüm dünyada olay yaratan ve tabletlerin dönemini başlatan Apple iPad'in yeni modeli nihayet ortaya çıkıyor. Apple, 2 Mart tarihinde San Fransisco'da yapacağı özel bir basın toplantısıyla yeni iPad'in üzerindeki sır perdesini ortadan kaldıracak.

Haberin Devamı

iPad 2'nin ilk görüntüleri

Dağıtılan davetiyede, "Gelin ve 2011'in hangi cihazın yılı olacağını görün." şeklinde iddialı bir ifade yer alıyor. Nasıl Bir Şey Olacak? Uzun süredir hakkında çeşitli söylentiler çıkan iPad 2'nin tam olarak neye benzediğini önümüzdeki hafta görebileceğiz. iPad 2'nin önceki modelden daha ince olacağı, ekranının daha kaliteli görüntü vereceği ve ön yüzünde görüntülü görüşme için kullanılacak bir kamera olacağı iddia ediliyor.

iPad 2'nin ekranı ortaya çıktı mı?

İşlemci olarak ise Qualcomm'un çok modlu yeni modellerinden birinin tercih edilmiş olabileceği belirtiliyor. Steve Jobs Gelecek mi? 2 Mart'ta yapılacak basın toplantısı hakkında en çok merak edilen şeylerden biri de Steve Jobs'ın durumu. Sağlık durumunun epey kötü olduğu söylentileri çıkan Jobs'ın, iPad 2'nin tanıtımına katılıp katılmayacağı bilinmiyor.

Haberin Devamı

Katılsa bile sunum yapacak durumda olabileceği de bir soru işareti. Apple iPad 2 nasıl bir ürün olursa olsun, tanıtımı Steve Jobs tarafından yapılmayacak olursa, Apple hayranlarının gözünde hep bir şeylerin eksik kalacağı kesin.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.