Yaşam 2 metre olduğu için evden kovuldu

2 metre olduğu için evden kovuldu

Paylaş
2 metre olduğu için evden kovuldu

Erzurumlu akromegali hastası Serap Demir, 2 metre boyu ve hermafrodit hastalığı (çift cinsiyet) nedeniyle üvey babası tarafından evden kovuldu. Kendisine kimsenin yardım etmediğini belirten Serap Demir'in anlattıkları içinizi sızlatacak...

Erzurum’da, 2 metre boyu ve hermafrodit hastalığı (çift cinsiyet) nedeniyle toplum içinde sıkıntı yaşayan Serap Demir, tedavi olup sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

Haberin Devamı

Maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi olamayan ve ailevi sorunlar nedeniyle de zor günler geçiren Serap Demir, yardım çağrısında bulundu.

Annesi Yadigar Demir’in, eşinden 3 yıl önce boşandığını ve yaklaşık 6 ay önce M.G. ile dini nikah yaptığını anlatan Yadigar Demir, üvey babası ile arasındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk edip sokakta yaşamaya başladığını söyledi.

'ÜVEY BABAM EVDEN KOVDU'

Hastalığı dolayısıyla psikolojik sorunlar da yaşayan Serap Demir, bir an önce tedavi olup sağlığına kavuşmak istediğini belirterek, "Üvey babam benievde istemiyor, aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Üvey baba korkusundan eve gidemiyordum. Uzun boylu olmam ve kadınsal hastalığımdan dolayı sürekli sorun yaşıyorum. Herkes benimle alay ediyor." dedi.

Haberin Devamı

Eve gitmediği süre boyunca 1,5 ay hastanelerde kaldığını anlatan Serap Demir, "Yetkililerden tedavim için yardım istiyorum. İnsanlar uzun boylu ve çift cinsiyetli olduğum için benimle alay ediyor. Ailemin maddi durumu çok kötü. Evimizin kirasını ve masraflarını ödeyemiyoruz. Allah rızası için aileme ve bana yardım edilsin" ifadelerini kullandı.

Anne Yadigar Demir ise imam nikahlı evlendiği eşinin çocuklarını sevmediğini ve anlaşamadığını ifade ederek, "Eşim ile kızım Serap geçinemedi, birbirlerini sevemediler. Kızıma, sen otur o gitsin dedim ama kızım dinlemedi ve evi terk etti. Bu sorunlardan dolayı imam nikahlı eşimden de ayrıldım. Şimdi ortada kaldık, evimiz yok, gelirimiz yok, sadece engelli bir çocuğumun bakıcı aylığını alıyorum. 3’ü engelli 6 çocuğa bakıyorum çaresiz kaldım" ifadelerini kullandı.

AA