Siyaset 2. raundu Ayaydın kazandı!
Paylaş
2. raundu Ayaydın kazandı!

Kürşat Tüzmen ve Aydın Ayaydın arasındaki kavga büyüyor

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu, dün akşam Ankara Sheraton Otel'de katıldığı bir düğünde dans pistinde karşılaştığı Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen'e önce kafa attı, ardından vurduğu yumrukla yere indirdi.

Kürşad Tüzmen, Aydın Ayaydın'ın oğlunun elinden konuklar ve Kürşad Tüzmen'in koruması tarafından güçlükle alındı. Yüzü ve alnı kanlar içinde kalan Tüzmen'e ilk müdahale otelde yapıldı.

Tüzmen ilk müdahalenin ardından koruması ile oteli terk etti. Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen yarım saat sonra kıyafetini değiştirmiş halde polislerle birlikte olayın yaşandığı Sheraton Oteli'ne geri döndü.

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlundan şikayetçi olan Tüzmen, otelde polislere ifade verdikten sonra koruması ile birlikte otelden ayrıldı.

Olayın duyulması üzerine, gece saat 24 sularında Beyaz TV ye açıklama yapan Tüzmen, "Merak edilecek bir şey yok. Durumum iyi" dedi.

İLK RAUND 1 AY ÖNCEYDİ

Son yaşanan kavganın sebebi olarak, yaklaşık 1 ay önce Esenboğa Havaalanı'nın VIP salonunun çıkışında yaşanan yumruklaşma gösteriliyor.

VIP salonunun çıkışında shuttle'a binerken CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'la karşılaşan eski bakan Tüzmen, Ayaydın'a "yazdığı El Tüzmen isimli kitapla siyasi hayatını bitirdiği" gerekçesiyle yumruk atmış ve küfretmişti.

Olayın ardından Kürşad Tüzmen’in açıklamaları ‘Pes artık’ dedirtmişti. “Ayaydın'ın Validesine ve ailesine hürmetlerimi sundum” diyen Tüzmen, Ayaydın’ın ‘Bana küfür etti’ iddiasını böylelikle doğrulurken, edep sınırlarını aşarak ana avrat küfür ettiğini ima edip, bununla övünmüştü İşte iki tarafın bir ay önce yaşanan olayla ilgili açıklamaları...

Haberin Devamı