Türkiye (Son Dakika) 2 saat arayla 2 kere yakalandılar!

2 saat arayla 2 kere yakalandılar!

Paylaş
2 saat arayla 2 kere yakalandılar!

İzmir'in Buca İlçesi'nde, 2 çocuk, hırsızlık şüphelisi olarak götürüldüğü emniyetten serbest bırakıldıktan 2 saat sonra yine hırsızlık yaparken yakalandı. 2 çocuk çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakıldı

Gediz Mahallesi 670 Sokak üzerinde önceki gün devriye gezen polis ekipleri, ziraai ürünler satışı yapılan bir işyerinin kapısının açık olduğunu fark etti. Kontrol amaçlı işyerine giren polis, K.E. (11) ile Ş.A.’yı (14) çalmaya çalıştıkları eşyalarla birlikte suçüstü yakaladı.

Hırsızlıktan kaydı bulunan 2 çocuk, Buca Çocuk Bürosu ekiplerine teslim edildi. Nöbetçi savcının talimatıyla bir süre sonra serbest bırakılan 2 çocuğun, iki saat sonra, 02.00 sıralarında Göksu Mahallesi üzerinde ellerinde hoparlör ile yürüdüğünü gördü. Ekipler bunun üzerine ’dur’ ihtarında bulundu.

Ellerindeki malzemeleri atıp koşmaya başlayan 2 çocuk, tekrar yakalandı. Eşyaların 687 Sokak üzerinde hırdavatçıdan çalındığı belirlendi. Gözaltına alınan K.E. ile Ş.A. bir kez daha Buca Çocuk Bürosu ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 çocuk, serbest bırakıldı.

Öte yandan, gece saat 02.00 sıralarında Bornova İlçesi 705 Sokak üzerinde her ikisi de 17 yaşında olan S.K. ve M.S. bir işyerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki çocuğun da serbest bırakıldığı bildirildi.

Kadir ÖZEN/ İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı