Ekonomi 2 Tahincioğlu projesi Dubai'de

2 Tahincioğlu projesi Dubai'de

Paylaş
2 Tahincioğlu projesi Dubai'de

Tahincioğlu, Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 projesiyle katıldı

Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu, uluslararası yatırımcılarla buluştu. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da uluslararası arenada pek çok organizasyonda yerimizi alacağız. Sektörümüz için bu organizasyonlar birer fırsat, bizler de bu fırsatları değerlendiriyor ve yeni yatırımcılar ve müşterilerle bir araya geliyoruz. Ülkemizin gücü, yatırım potansiyeli ve vizyonunu göstermek adına bu fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.



NİDAPARK KÜÇÜKYALI’DAN SATIŞ REKORU

İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Nidapark Küçükyalı’nın ticaret-konut alanları ile okul, meydan belediye hizmet ve park alanlarından oluştuğunu söyleyen Özcan Tahincioğlu, “Nidapark Küçükyalı’da 1+1’den 4+1’e kadar konut ve ofisler var. Projenin yüzde 54’lik kısmı ticaret ve konut alanı olarak değerlendirilirken, yüzde 46’lik kısmı ise halka da hizmet edecek kamu alanı olarak kullanılacak. Proje, Emlak Konut GYO’nun 1 Şubat 2017’de başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyasıyla birlikte ön satışa sunuldu. Nidapark Küçükyalı, kampanya döneminde Türkiye genelinde en çok satış yapan proje oldu.

BOMONTİ’YE YENİ SOLUK

İstanbul Avrupa Yakası’ndaki Nidapark Bomonti ise Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu bir karma proje. Projeyle isteyene manzara, isteyene teras, isteyene de bahçe keyfi sunuluyor. Nidapark Bomonti’de yaşam, ofis ve alışveriş alanlarının yanı sıra meydan da olacak.

2018 HEDEFİ BÜYÜK

2017’yi kampanyalarla güzel ve verimli geçirdiklerini ifade eden Özcan Tahincioğlu, “2018’de de sektörün önemli oyuncusu olarak yatırımlarımıza hız kesmeden sürdüreceğiz. Uzmanlaştığımız ofis, konut ve karma kullanımlı projelere odaklandık. Bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı