Gündem 2 yaşındaki çocuğun başını kesip ezdiler

2 yaşındaki çocuğun başını kesip ezdiler

Paylaş
2 yaşındaki çocuğun başını kesip ezdiler

Edirne'nin Enez ilçesinde, gövdeden koparılmış çocuk başı, tanınmasın diye de ezilmiş

Edirne’nin Enez ilçesi sahilinde 2 - 2.5 yaşlarında başı kesilmiş bir erkek çocuk cesedi bulundu. Çocuğun yüzüne tanınmaması amacıyla sert bir cisimle vurularak çökertildiği belirlendi.

Polise yapılan bir ihbarla, Gaziömerbey Mahallesi Altınkum Sahilindeki Beyaz Saray Çay Bahçesi karşısında bir çocuk cesedi bulundu. Denize 7-8 metre mesafede, başı gövdesinden ayrılmış çocuk cesedi ile ilgili Cumhuriyet Savcısı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekiplerince inceleme yapıldı.

YÜZ DERİSİ TAMAMEN KAYBOLMUŞ

İncelemede cesedin 2-2,5 yaşlarında, 11-12 kilogram ağırlığında, siyah saçlı, beyaz tenli, 80 santimetre boyunda, sünnetsiz erkek çocuğa ait olduğu belirtilerek, yaklaşık bir hafta önce tanınmaması için başının kesildiği ve yüzünün sert bir cisimle çökertildiği tespit edildi. Çocuğun yüz derisinin tamamen kaybolmuş vaziyette olduğunu belirten yetkililer, cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını, bilgi sahibi olanların emniyet güçlerine başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Öte yandan, bir süre denizde de kaldığı tahmin edilen ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Edirne’ye gönderildi.

AA