Yalvaç 20 yıllık başkan koltuğunu kaybetti

20 yıllık başkan koltuğunu kaybetti

Paylaş
20 yıllık başkan koltuğunu kaybetti

20 yıllık başkan koltuğunu kaybetti

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - YALVAÇ Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Pazarcılar Esnaf Sanatkarlar Odası'nın seçiminde 198 oy alan Sürmeli Yağcı başkan seçildi. Üyelerden 172 oy alan Rüştü Döklü 20 yıldır yürüttüğü oda başkanlığına veda etti.

Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Pazarcılar Esnaf Sanatkarlar Odası seçiminde, 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Rüştü Döklü ile Sürmeci Yağlı aday olarak üyelerin karşısına çıktı. Seçimde divan başkanlığı yapan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural , esnafın birlik ve beraberlik içerisinde zor günleri aşması gerektiğini söyledi.

449 üyeli Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Pazarcılar Esnaf Sanatkarlar Odası kongresine 378 üye katıldı. Gizli oylamada Rüştü Döklü 172 oy aldı. Rakibi Sürmeli Yağcı ise 198 oyla seçimi kazandı. Oda başkanlığına 5 yıllık görev için seçilen Yağcı, "Bugüne kadar esnafımızı temsil eden değerli başkanım ve yönetimdeki tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Bugünden itibaren onların buralara getirdiği bayrağı zirveye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı