Yaşam 200 metre yüksekte yüzüyorlar

200 metre yüksekte yüzüyorlar

Paylaş
200 metre yüksekte yüzüyorlar

Singapur'daki 55 katlı Marina Bay Stands adlı otelin çatısındaki havuz, misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor

Singapur'daki Marina Bay Stands adlı otelin tepesinde bulunan, yerden yüksekliği 200 metre olan ve uzunluğu 150 metreyi bulan 'The Sands Skypark' adlı havuz, yüzenlere inanılmaz bir manzara sunuyor.

Haberin Devamı

Şehir merkezinde üç gökdelenden oluşan otel, aynı zamanda yükseklik bakımından dünyanın en yüksek havuzu rekoruna sahip. 55. kata kurulan havuz, içindekileri yüzerken kıyıya yanaşmaktan korkutacak yüksekliğe sahip.

OTELDE BİR GECELİK KONAKLAMA 450 DOLAR

İnanılmaz bir manzaraya sahip olan havuzu sadece otel müşterilerinin kullanabildiği otelde bir gecelik oda fiyatının Türkiye?de aylık asgari ücretle eşdeğer yani yaklaşık 450 Dolar olduğu öğrenildi.

Havuzuyla dünya genelinde turistlerin ilgisini çeken otelde, konaklayanlar terastaki havuzda yüzerken aynı zamanda tüm Singapur?u muhteşem manzarasıyla izleyebiliyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5699","5699","201107","5699-3.jpg");

YILLIK 50 MİLYON STERLİN GELİR ELDE EDİLİYOR

Haberin Devamı

'Sonsuzluk havuzu' olarak tasarlanan yapı, olimpik bir yüzme havuzunun üç katı uzunluğunda. 2 bin 560 odası ve 230 suiti olan otelin içinde ünlü şeflerin yönettiği restoranlar, alışveriş alanları ve bir müze var. otelde havuzun olduğu bölümde 250 ağaç ve 650 farklı bitki türü var. 10 bin kişiye istihdam yaratan otelin yıllık yaklaşık 50 milyon sterlinlik gelir elde ettiği belirtildi.