Yaşam 2010 Koçlara para getirecek

2010 Koçlara para getirecek

Paylaş
2010 Koçlara para getirecek

Koç kadını ve erkeği 2010 yılında iş konusunda yeni atılımlar yapacak, farklı projelere imza atacak, bol para kazanacak. Aşkta da şanslılar, mutluluk Oğlak ve Terazi burçlarıyla gelecek

KOÇ (21 MART - 20 NİSAN)

Grubu: Ateş, yönetici, pozitif, erkek

Doğal taşları: Pırlanta, yakut, amatis

Yönetici gezegeni: Mars Renkleri: Mavi, yeşil tonları

Sayısı: 9 Metali:

Demir Takı: Sardoniks

KOÇ KADINI

Uzun yüzlü ve uzun boyludurlar. Gülümsemeleriyle ünlüdürler. Koç kadını kendine çok güvenir, taviz vermekten hiç hoşlanmaz. Tutkuludurlar. Koç kadını acı çekerse öfkelenip bencilleşir. Sekse düşkünlerdir. Hisleri kuvvetlidir. En başarılı iş kadınları Koç burcundan çıkar.

Yeni bir iş kurabilirsiniz

Geçen yıl yaşadığınız karışıklık bitti. Ocak ayının ortalarında kendinizi iş konusunda çok daha iyi hissedeceksiniz. Şubat ayında yeni bir iş kurmak için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde yeni bir ortaklık fikri size cazip gelebilir. Ancak bu kişiyi çok fazla tanımadığınızı hatırlatmakta fayda var. Yeni sorumluluklar Koç kadınlarını bekliyor. Acele etmez ve öfkeye kapılmazsanız her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Mart ve nisanda çok çalışacaksınız. Yeni projeler üretebilirsiniz. Bu dönemde seyahat edebilir, yabancılarla ortaklık yapabilirsiniz. Nisan ve mayıs ayında işinizin yanında kardeşler ve hukuki konularla ilgili çatışmalar yaşayabilirsiniz. Haziran ve temmuz aylarında sorumluluklardan iyice yorulacaksınız ama pes etmek yok. Haziran ve temmuzda iş konusunda kendinize çok güveneceksiniz. Eylül ayıyla birlikte atlattığınız sıkıntı kasım ayında sizin için şansa dönüşecek. Yılın en önemli ve en güzel günlerini yaşayacaksınız.

Oğlak erkeğiyle mutlu olacaksınız

Uzun süredir devam eden ilişkiniz ya da evliliğiniz varsa ve sorunlardan bunaldıysanız 2010 size mutluluk getirecek ve ayrılıklardan korkmamanız gerektiğini öğretecek. Bir süredir planlanan ayrılık senaryoları gerçeğe dönüşebilir. Bu durum gözünüzü korkutmasın çünkü sizi çok daha büyük bir aşk bekliyor. Şubat ayında köklü bir değişiklik yaşayacaksınız, bu medeni durumunuzu bile etkileyebilir. Temmuz ve ağustosta bekar Koç kadınları hareketli günler yaşayacak. Hayatınıza yeni bir erkek girecek. Oğlak, Boğa erkeği size gelecek vadediyor. Evlilik birden planlarınız arasına girebilir. Bu da yeni yılın size en büyük hediyesi. Henüz anneliği tatmayan Koç kadınları bu yıl hamile kalabilirler. Koç kadınları eylül ve ekimde eşleriyle ya da partneriyle sorunlu bir dönem geçirebilir. Kavgalara yüz vermeyin, sakin olmaya çalışın. Koç kadınları aslında göz çapkınıdır. Bu dönemde kendinize dikkat edin, çünkü gözler sizin üzerinizde her an yakalanabilirsiniz. Bu da ilişkinize zarar verebilir. Kalbi boş olan Koç kadınlarını ekimle birlikte uzun süreli ilişkiler bekliyor.

Endişeye gerek yok

Koç kadınları bu yıl sağlıklarına dikkat etmeliler. Kadın hastalıklarıyla ilgili sorunlar çıkabilir ama endişelenecek bir şey yok. Aile büyüklerinde bazı sıkıntılar olabilir, tedbirli olun.

KOÇ ERKEĞİ

Onu nasıl tanırsınız? Kaslı kollarından, geniş omuzlarından, yüzündeki tebessümden ve kendilerinden emin bakışlarından. Koç erkeği için ün, övgü paradan daha değerlidir. Koç erkekleri zekidirler, çabuk kavrarlar. En belirgin hataları çok aceleci olmalarıdır.

Ortaklıklara dikkat!

İşle ilgili pek çok konuda farkındalığınız arttı. Değişim zaten 2009 Aralık’tan itibaren başlamıştı. İşle ilgili duraksamalarınız yoğun bir hareketliliğe dönüşüyor. 2010’da kafanızdaki projeleri gerçekleştireceksiniz. Hatta 2010’un ilk 3 ayı sizin için yeni ortaklık, yükselme, farklı mesleklere yönelme, ülke değişikliği gibi cesur kararları bir anda alma dönemi. Koç burcu erkekleri mülkiyet, toprak satışı, miras gibi konularda, 2010 yılının Mart ayına kadar keskin ama daha net kararlar alacak. Marta kadar işle ilgili ani seyahatler size büyük kararlar aldıracak. 2010’un Mayıs ve Haziran aylarında birlikte çalıştığınız takım arkadaşlarınıza karşı çok dikkatli olmalısınız. Ekim ayında iş konusunda sizi epey sıkıntıya sokacak bir durumla karşılaşacaksınız. Bu durum ortaklarınızla ve üstlerinizle ilişkilerinizde gerginlik yaratabilir, dikkat! 2010 Mayıs ve Haziran sizin için çok önemli.

Terazi kadınıyla aşk başkadır!

2010 Nisan ayında özel hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanacak. Enerjinizi yüksek kullandığınız hatta iyimserliğinizin tavan yaptığı bir dönem. Evli olan Koçlar evliliklerini riske atacak hareketlerden kaçınmalılar. Koç erkeği flörtçüdür, bu yüzden eşinizi üzecek davranışları unutun. Aslında düzen insanı olan Koç erkekleri, güçlerini ve tutkularını göstermek için bile kısa flörtleşmelere girebilir. Hayatınızdaki eş ya da partnerinizle mayıs ayına kadar ilgili olun. Bekar Koç erkeklerinin tempoları nisan, mayıs ayına kadar yüksek olacak. Onlara şimdiden kolay gelsin demek gerekiyor. Bu dönemde her gün yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ama dikkatli olun, her güzel kadın size gönlünü kaptıracak diye bir şey yok. Ağustos ayında Terazi ve Oğlak kadınıyla tutkuyu bulmanız an meselesi. Ekim ayına kadar inişli çıkışlı bir ilişki sizi bekliyor. Bu dönemde egonuzdan fedakarlık edin. Hem aşk hem iş hayatınızda atacağınız adımlar uzun süreli ve kalıcı olacak, unutmayın. Kasımda göz önünde yaşamak istemeyeceğiniz bir ilişkiniz olacak. Hem heyecanlanacak hem de dertleneceksiniz ama sabırlı olun.

Gözlerinize iyi bakın

Koçlar genel olarak sağlıklılar. Ancak göz hastalıkları bu yıl peşlerini bırakmayabilir. Bir de ailenizdeki hastalar sizi biraz zorlayabilir. Geçmişe oranla yeterince kilo veren Koç burcu erkekleri artık daha rahat olabilirler. Vakit buldukça dinlenmeye ve kendiniz için bir şeyler yapmaya özen gösterin.

Koç burçlarının kötü huyları: Yalan söylemeye meyillidir, inatçıdır, dağınıktır, ukalalık yapmakta üstüne yoktur.

KOÇ BURCUNUN AŞK UYUMU TABLOSU

KOÇ&KOÇ:Yatak odasında havai fişek gösterisi var!

KOÇ&BOĞA: Sıradan olabilir.

KOÇ&İKİZLER: Heyecan verici ama hayat sadece seksten ibaret değil

KOÇ&YENGEÇ: Çok duygusal bir ilişki olur.

KOÇ&ASLAN: Güçlü ve zehirli bir aşk. Parola: Ya hep ya hiç

KOÇ&BAŞAK: Başak tarafından üzülmeye hazır olun.

KOÇ&TERAZİ: Kazançlı bir ilişki aslında.

KOÇ&AKREP: Çok güçlü bir cinsel çekim.

KOÇ&YAY: Mükemmeeel!

KOÇ&OĞLAK: Sıkıntılı bir ilişki olabilir, dikkat!

KOÇ&KOVA: Ego çatışması bu ilişkiyi yolda bırakır.

KOÇ&BALIK: Balık burcunun duygusallığı ve sabitliği hiç Koç burcuna göre değil.

PSİKOLOG ASTROLOG ZEYNEP TURAN

zeynep.turan@posta.com.tr

3

Haberin Devamı