Bilim - Teknoloji 2014'ün sürpriz tabletleri!
Paylaş
2014'ün sürpriz tabletleri!

Adı tabletlerle pek bir araya gelmeyen şirket, yeni tabletleriyle Samsung gibi devlere kafa tutuyor!

Polaroid, yeni tabletlerini CES 2014'te görücüye çıkartıyor. Polaroid'in yeni tabletlerinin güçlü rakiplerden büyük bir farkı var. O da Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle birlikte gelmeleri.

Haberin Devamı

Her ne kadar tablet markaları arasında çok fazla göz önünde bulunmasa da ve hatta pek çok kullanıcının tablet ürettiğine dair bilgisi olmamasına karşın Polaroid, tablet pazarında yer alan firmalar arasında bulunuyor. Geliştirdiği en yeni tabletlerini CES 2014'te görücüye çıkartan Polaroid; Q7, Q8 ve Q10 ismini verdiği tabletleriyle fuarda oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Zira üç tablet de işletim sistemi olarak Android 4.4 KitKat sürümünü kullanıyor. Dev firmaların güçlü tabletlerinden bu özelliğiyle ayrılan Polaroid, Q7 modeliyle 7 inç, Q8 modeliyle 8 inç ve Q10 modeliyle 10.1 inçlik ekran büyüklüğü sunuyor.

Aslına bakarsanız bu üç tabletin işletim sistemi artısının dışında çok da dikkat çeken bir yanı yok. 4 çekirdekli bir işlemciye sahipler ve bağlantı seçenekleri Wi-Fi ve Bluetooth ile sınırlı. HDMI bağlantılarını destekleyen modeller, ayrıca ön ve arka kameraya da sahip.

Haberin Devamı

Polaroid'in Q7, Q8 ve Q10 modellerinin fiyatları da aşağı yukarı belli. 129 ve 179 dolar fiyatlara sahip olacağı bilinen yeni Polaroid tabletler, böylece Android 4.4 KitKat'i kullanmak isteyen kullanıcılar için iyi birer seçenek olabilir.

Resimlerle: CES 2013'ün 54 yıldızı!

Kaynak: CHIP Online