Kültür - Sanat 2017 Oscar Ödül Töreni konuşmaları
Paylaş
2017 Oscar Ödül Töreni konuşmaları

Merakla beklenen Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Peki hangi oyuncu nasıl bir konuşma yaptı?

Viola Davis: En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu


"Biliyorsunuz potansiyeli en yüksek insanların hepsinin birarada olduğu tek bir yer var. Tek bir yer. O da mezarlık.

"İnsanlar bana sürekli şu soruyu soruyor: Viola, ne tür hikayeler anlatmak istiyorsun? Ben de onlara, o bedenleri mezarlarından çıkarmalarını söylüyorum. Toprağın altındaki o hikayeleri.

"Büyük hayalleri olan ama bu hayallerin gerçekleştiğini göremeyenlerin…Aşık olup kaybedenlerin…


2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!


"Ben oyuncu oldum ve bunun için şükrediyorum çünkü bir hayatı yaşamanın anlamını kutlayan tek meslek."

Asghar Farhadi: Yabancı dilde en iyi film


Bir Ayrılık (A Seperation) filmiyle 2012 Oscar Ödül Töreni'nde en iyi yabancı film ödülünü kazanan İranlı yönetmen Asghar Farhadi, bu yıl da Satıcı (The Salesman) filmiyle aynı dalda ödül kazandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın seyahat yasağını protesto eden Farhadi, ödül törenine katılmadı. Dünyanın ilk kadın 'uzay turisti' Anusheh Ansari, Farhadi adına ödül konuşmasını okudu.

"Bu akşam sizinle olamadığım için üzgünüm. Orada olmamamın nedeni 7 ülkenin ABD'ye girişini yasaklayan insanlık dışı yasa ile saygısızlık edilen ülkemin insanlarına ve diğer 6 ülkenin insanlarına olan saygım.

Emma Stone: En İyi Kadın Oyuncu


"Kategorideki tüm kadınlara - hepiniz o kadar muhteşemdiniz ki size hayranlıkla bakıyorum ve örnek alıyorum. Sizlerle yanyana durmak en büyük onur"



"Ryan Gosling'e - Beni güldürdüğün, çıtayı hep yükselttiğin ve bu çılgın macerada en harika ortak olduğun için sana teşekkür ederim"

"Bu film için çalışan herkese, sizi teker teker bulup teşekkür edeceğim. Bu his tekrar bedenime girdiğinde size öldüresiye sarılacağım. Halen büyüyecek ve öğrenecek çok şeyim var ve bu adam (Oscar ödülü) bunu devam ettirmenin gerçekten güzel bir simgesi.

Casey Affleck: En iyi erkek oyuncu


"Bunun benim için anlamı çok büyük, teşekkür ederim. Bana oyunculuğu öğreten ilk insanlardan biri Denzel Washington ve ilk defa onunla bu akşam, burada tanıştım. Burada olmamın tek nedeni hepsinin adını vermemin mümkün olmayacağı bir sürü insanın yeteneği ve iyi niyeti. Keşke söylenecek daha anlamlı bir şeylerim olsaydı ama bu filmin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum."

Haberin Devamı