Türkiye (Son Dakika) 2020 amorti rakamları ne zaman açıklanacak? 2020 amorti rakamları hangileri?

2020 amorti rakamları ne zaman açıklanacak? 2020 amorti rakamları hangileri?

Paylaş
2020 amorti rakamları ne zaman açıklanacak? 2020 amorti rakamları hangileri?

2020 yılbaşı özel çekilişi başladı. Büyük ikramiyenin yanı sıra 8 milyon TL'lik ikramiyenin sahibini bulacağı ve amorti rakamlarının açıklanacağı çekilişin başlangıç saati Milli Piyango Özel İdaresi tarafından 20:00-21:00 saatleri arasında açıklanacak. Milli Piyango bileti olanlar 2020 amorti rakamları ne zaman açıklanacak? 2020 amorti rakamları hangileri? sorularının yanıtını merak ediyor.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde vatandaşlar aynı zamanda amorti rakamlarının bu yıl hangi numaralar olacağını merak ediyor. Amorti kısaca bilet tutarı kadar ikramiye kazanılması anlamına geliyor. Örneğin çeyrek bilet aldığınız takdirde amorti rakamları biletinize isabet ederse Çeyrek bilet tutarını geri alabileceksiniz. Peki amorti rakamları saat kaçta açıklanacak?

Haberin Devamı

Amorti rakamları saat kaçta açıklanacak?

Amorti olarak bilinen şey aslında kişinin aldığı bilet tutarını Milli Piyango İdaresi'nden geri alması anlamını taşıyor. Peki Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde bu yılın amorti rakamları ne olacak? Amorti rakamları saat kaçta açıklanacak?

2018 amorti rakamları

31 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen Yılbaşı özel çekilişinde amorti isabet eden rakamlar 4-9 olarak açıklanmıştı

2020 amorti rakamları ne zaman açıklanacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye ve amorti çekilişi bu akşam saat 20:00- 21:00'de gerçekleştirilecek. Amorti isabet eden numaralar açıklandığı andan itibaren haberimiz anlık olarak güncellenecekti.