Pazar Postası 23 Nisan'da yapılacak en iyi 15 etkinlik
Paylaş
23 Nisan'da yapılacak en iyi 15 etkinlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına hediye ettiği bu bayramda “Ne yapacağız?” diye düşünmeyin.

En eğlenceli, eğitici, öğretici ve yaratıcı seçenekleri çocuk sahibi ünlü anne ve babalara sorduk.

Haberin Devamı

ANITKABİR

Dünyaya Çocuk Bayramı’nı hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ve Atatürk Müzesi’ni çocuğunuzla birlikte ziyaret edin.

MINIATÜRK

Haliç’teki müzede, Çanakkale Zafer Anıtı’ndan Safranbolu evlerine ve Mevlana Türbesi’ne kadar en önemli yapıtların minyatürlerini görebilirsiniz.

FORESTANBUL

Belgrad Ormanı içerisindeki macera ve etkinlik parkında her yaştan çocuğa ve yetişkine göre aktivite var. İp parkuru, tırmanma duvarı, dev salıncaklar...

İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ

Bu müzede üç kuşak aile bireyi beraber vakit geçirebilir. Sergilenen oyuncaklar dünyanın çeşitli yerlerindeki antikacılardan temin edilmiş.

MUZİPO KIDS

46 şubesi olan Muzipo Kids’te, çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmak ve kendi yaşıtlarıyla sosyalleşmelerini sağlamak için her ayrıntı düşünülmüş.

Haberin Devamı

İSTANBUL SEA LIFE AKVARYUM

Çocuklarla deniz canlılarını tanıştıran bu akvaryum dünyanın en büyüklerinden. İçerisinde Avrupa’nın en geniş köpekbalığı ailesi de dahil 15 bin deniz canlısı var.

İSFANBUL

Avrupa’nın en iyi beşinci açık hava tema parkı! Çocuklar, insansı robotları görebilir, Sünger Bob ve Kaşif Dora ile macera dolu bir dünyayı keşfe çıkabilir.

XTREMAVENTURES- İSTANBUL

Ailece adrenalin yüklü bir maceraya atılmak istiyorsanız doğru adres Maslak’taki Xtrem Aventures. Zıplama, tırmanma, ağ parkurları ne ararsanız var!

İZMİR UZAY KAMPI TÜRKİYE

Bir uzay ve bilim merkezi olan İzmir Gaziemir’deki kamp, katılımcılarına simülatörlerle uzayda yaşama ve çalışma hissini yaşatıyor.

DARICA HAYVANAT BAHÇESİ

Darıca’daki parkta Afrika pengueninden sırtlana, aslandan maymuna, timsahtan boz ayıya, farklı türlerden kuş ve sürüngenlere kadar yok yok!

BONUS

MACERA TEPESİ / İZMİR

LEGOLAND / İSTANBUL

PIRATES OF İSTANBUL

ANKARA OYUNCAK MÜZESİ

TOPKAPI SARAYI

AYASOFYA MÜZESİ

HAZIRLAYAN: BEKİR SAÇAR