Cumartesi Postası 250 milyon dolarlık kadın

250 milyon dolarlık kadın

Paylaş
250 milyon dolarlık kadın

250 milyon dolarlık kadın

Hazırlayan: Uğur ALKAPAR

ugur.alkapar@posta.com.tr

Britney Spears çocukken girdiği eğlence dünyasında yıllardır çalışıyor. Araya giren birkaç bunalım dolu yılın ardından tekrar sahnelere dönen Britney Spears, Las Vegas’ta her hafta verdiği konserler sayesinde servetini 200 milyon dolara yükseltmişti. Geçtiğimiz günlerde sahneden Las Vegas konserlerini 2 yıl daha uzattığını açıkladı. Konser başına 500 bin dolar alan Britney Spears, böylece yaklaşık 50 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza atarak servetini 250 milyon dolara çıkardı.

Evsiz kaldılar

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta satın alabilecekleri zevklerine göre bir ev bulamayınca geçen Şubat’ta aylık 150 bin dolara bu saray yavrusunu kiralamışlardı. 1500 metrekarelik bu evdeki saadetleri uzun sürmedi. Ev 35.5 milyon dolara satıldı. Yeni sahibi de çiftin bir an önce çıkmasını istedi. Çift yine ev aramaya başladı.

‘Neden kimse ellerime bakmıyor?’

Katy Perry, Hollywood’daki Chinese Theatre’ın önündeki Ünlüler Kaldırımı’na elleriyle iz bıraktı. Ama kimse ellerine bakmadı!

Açık ve net

Süper model Candice Swanepoel, Victoria’s Secret markasının son çekimlerinde birbirinden seksi iç çamaşırları ile poz verdi. Güney Afrikalı Candice henüz 26 yaşında. Boyu 1.78. Diğer ölçülerini vermeye de pek gerek yok zaten. Bu kare her şeyi açıkça gözler önüne seriyor.

Mr. Big geliyor

90’larda genç olduysanız Mr. Big’in ‘To Be With You’ şarkısını biliyorsunuzdur. Belki de sözlerini ezberleyip bağıra çağıra söylemişsinizdir. Grubun solisti Eric Martin 13 Ekim Salı akşamı Beyoğlu’ndaki garajistanbul’da konser veriyor. Biraz yaşlanmış ama hala yakışıklı!

Maç sıkıcıydı

Amerika’nın yeni başkan adayı Donald Trump, Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda Serena ve Venus Williams kardeşlerin maçını izledi. Eşi Melanie Trump maça tüm dikkatini verirken Donald Trump biraz sıkıcı bulup gözlerini dinlendirmeyi tercih etti.

6

Haberin Devamı