Astroloji 29 Ekim-4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

29 Ekim-4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
29 Ekim-4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

29 Ekim-4 Kasım haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 29 Ekim-4 Kasım haftası burç yorumlarını Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu mutlu olsun!Bizler için kanları dökülen şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Haberin Devamı

Bu hafta çok sert gezegen hareketleri yok, biraz yine hareketli ve değişken olacak. Bu durum bazı haritalar için sıkıntılı olacaktır tabi.

Bu hafta ilişkilerde ani değişimler dikkat çekiyor olacak, aniden bazı ilişkilerde sorunların büyüdüğünü görürken, bazı kişilerde ayrılığa kadar gidebilecek sorunlara dikkat çekiyor.Artık size hizmet etmeyen veya pamuk ipliğine bağlı ilişkiler, artık sizi rahatsız etmeye başlayabilir ve bu yüzden sert tartışmalara, ayrılıklara gidilebilinir.

Eğer ilişki sağlam temellere bağlı ise biraz özgürlük ihtiyacı karşılamanın tam zamanı. Partnerinizi rahat ve serbest bırakın.Yapmak istediği hobiyi yapsın, görüşmek istediği arkadaşlarıyla görüşsün.Sizde aynı şekilde bu haftayı bu yönde değerlendirebilirseniz ilişkinizi geliştirebilmek adına güzel bir fırsatı değerlendirmiş olursunuz.

Haberin Devamı

İlişkisi olmayanlar için yeni ilişkilerle karşılaşmak, ilişkileri canlandırmak, kaçamaklar yapmak gibi temalar ön plana çıkıyor olacak.Tabi kendinizi çok kaptırmayın Venüs geri hareketine devam ediyor.

Maddi konularda ani kararlar almayın,bununla birlikte yeni işler ön plana çıkabilir, yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz, bununla birlikte bu hafta biraz daha birikmiş işleri, bitiremediğiniz işleri bitirmek için çok uygun bir zaman dilimi.Bu yüzden en önce eldeki işleri bitirin diğerlerini de sıraya koyun.

Rüyalara ve ani sezgilere dikkat, tabi bu sezgisel sandığınız şey anksiyete olmasın.

Hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum!

29 Ekim Pazartesi

Koç: Bugün sevgili koçlar ilişkiniz hakkında olan sorunlar sizi üzmesin çünkü bugün kendinizi ifade etme bakımından oldukça şanslısınız.

Boğa: Bugün sevgili boğalar pozitifliğiniz yine üstünüzde ancak partnerinize karşı biraz karamsar davranışlar sergiliyor olabilirsiniz bugün daha özenli olmanızı tavsiye ederim.

İkizler: Bugün sevgili ikizler güven problemi yaşıyor olabilirsiniz şüpheli ve tedirgin davranışlarınız partnerinizi endişelendirebilir.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler çevrenizde size motivasyon ve yeni bilgiler veren kişiler size aklınızda geçen fikirlere ve projelere başlamanızda çok büyük destek olacak bugün.

Haberin Devamı

Aslan: Bugün sevgili aslanlar yeni başlangıçlar yapmak için çok doğru bir gün bugün benden söylemesi.

Başak: Bugün sevgili başaklar fazla temkinli olmayı bırakıp birilerine güvenmeye çalışırsanız mutlu olabilirsiniz.

Terazi: Bugün sevgili teraziler bilgiye kültüre yönelik münakaşalar içine girebilirsiniz bugün.

Akrep: Bugün sevgili akrepler ilişkiniz var ise diyaloglarınızda iyi bir dinleyici olmaya çalışın ki çeşitli sorunlar meydana gelmesin bugün benden söylemesi.

Yay: Bugün sevgili yaylar hayatınız rahatlayacak ve bir düzene girecek bununla birlikte arkanızdan konuşan iş çeviren çok fazla insan olabilir bu sizin o güzel canınızı sıkmasın.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar belirlediğiniz hedeflerinizden dış etkenlerden dolayı şaşmamalı ve oldukça kendinize odaklanmanızı öneririm

Kova: Bugün sevgili kovalar dolaylı yollardan mutlu olmayı bırakıp doğal yollardan mutlu olmanın yollarını bulmalı ve sürdürmelisiniz.

Haberin Devamı

Balık: Bugün sevgili balıklar aşk hayatınız bakımından dengesiz ve çatışmalı bir gün olabilir sizin için.

30 Ekim Salı

Koç: Bugün sevgili koçlar pek çok anlamda süreçlerinin hızlandığını gözlemleyebilirsiniz ilişki bakımından pekte şanslı değilsiniz bugün.

Boğa: Bugün sevgili boğalar duygularınız çok karmaşık bir dönemden geçiyor partneriniz ile şimdiden geleceğe yönelik plan yapmak çokta sağlıklı olmayacak sizin için.

İkizler: Bugün sevgili ikizler maddi kazancınızda bir süre boyunca ciddi sorunlar meydana gelebilir kendinizi garantiye almanın bir yolunun bulmalısınız.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler evliyseniz evlilik hayatınızda olumlu ve büyük gelişmeler değişimler yaşanabilir bugün.

Aslan: Bugün sevgili aslan yalnız olmanız hep yalnız kalacağınız anlamına gelmez bugün dışarı çıkın ve yalnız başınıza eğlenin.

Başak: Bugün sevgili başaklar iş ve hayatınızla ile ilgili küçük sorunlar son bulacak bugün benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler evliyseniz evlilik hayatınızda büyük problemler ve çatışmalar yaşanabilir bugün.

Haberin Devamı

Akrep: Bugün sevgili akrepler maddi anlamda zorlayıcı bir dönemi geride bırakıyorsunuz beklenen miras veya toplu para elinize geçebilir.

Yay: Bugün sevgili yaylar iştahsızlık yaşıyor ve bitkinlik hissediyor olabilirsiniz bol bol taze meyve yemeye gayret edin bugün.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar aile bireylerinizi daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalar hayatınızda ki pozitif gelişmeleri fazla dillendirmenizi tavsiye etmem üzerinizde fazla göz var baş ağrılarına dikkat.

Balık: Bugün sevgili balıklar küçük çaplı mutfak kazalarına dikkat sakarlığınız üstünüzde bugün benden söylemesi.

31 Ekim Çarşamba

Koç: Bugün sevgili koçlar maddi anlamda kaygı dolu ve zorlayıcı bir dönem geçirecek olabilirsiniz bugün.

Boğa: Bugün sevgili boğalar kariyer konusunda büyük gelişmeler meydana gelecek gibi duruyor bazı belirsizlikler son bulacak bugün.

ikizler: Bugün sevgili ikizler yeni başlangıçlar ve yeni adımlar atmak için çok doğru bir gün bugün.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler stresten uzak durmalı ve beslenmenize dikkat etmelisiniz bugün.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar çeşitli sağlık sorunları meydana gelebilir kendinizi ihmal etmemeli ve dikkatli olmalısınız bugün.

Başak: Bugün sevgili başaklar gelgitli davranışlarınız çevrenizdekileri son zamanlarda oldukça şaşırtmakta biraz daha tutarlı yaklaşım sağlamanızı öneririm.

Terazi: Bugün sevgili teraziler aşk sizin için oldukça önemli farkındayım ama buna odaklanarak beklenti içinde yaşarsanız mutluluğu bulmanız zorlaşabilir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler sizi çok güzel haberler karşılayacak bugünlerde finansla konuda rahatlama söz konusu.

Yay: Bugün sevgili yaylar eski dostlarınızla arkadaşlarınızla bir araya gelip geçmişe olan hasretinizi giderecek gibi görünüyor bugün.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar evliyseniz partneriniz ile aranızda bir takım tatsızlıklar yaşayabilirsiniz ama iki taraflı da düşünmeye özen gösterin.

Kova: Bugün sevgili kovalar iş ve eğitim hayatınızda bir takım sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir benden söylemesi.

Balık: bugün sevgili balıklar fevri davranışlardan uzak durmalı ve partnerinize anlayışlı davranmanızı şiddetli öneririm.

1 Kasım Perşembe

Koç: Bugün sevgili koçlar maddi açıdan rahatlayacaksınız son zamanlarda hesabınızı pek de kontrol edememişsiniz anladığım kadarıyla.

Boğa: Bugün sevgili boğalar beslenmenize dikkat iştahlı olduğunuzu olduğunu ve yaşamak için değilde yemek için yaşadığınızı biliyoruz ama aşırılıktan kaçının.

İkizler: Bugün sevgili ikizler iş ve eğitim hayatınızda yaşanan aksilikler ailenizin de desteği ile son bulunabilir bugün.

Yengeç : Bugün sevgili yengeçler ikili ilişkilerde çeşitli iletişim problemleri ve atışmalardan dolayı oluşan sorunlar iletişiminize hasarlar verebilir.

Aslan: Aceleci ve sabırsız bir şekilde sergilediğiniz her davranış sizin aleyhinize işliyor bugün benden söylemesi

Başak: Bugün sevgili başaklar takıntılı ve kıskanç olduğunuzu biliyoruz ama dozajını abartmayın ki partnerinizi bu durum yüzünden sizden sıkılmasın derim ben.

Terazi: Bugün sevgili teraziler elinizi tutacak belkide omzuna kafanızı koyup ağlayacağınız birine ihtiyacınız vardır bugün.

Akrep: Bugün sevgili akrepler duygusal açıdan yalnız ve desteksiz hissetiğiniz bir dönem içine girmiş bulunmaktasınız güçlü olmaya çalışın.

Yay: Bugün sevgili yaylar aile içinde şiddetli zıtlaşmalar ve kopmalar gözlemlenebilir soğukkanlı ve sakinliğinizi korumalısınız.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar öfke kontrolünüzü daha iyi sağlamalı fevri ve büyük çıkışlardan kaçınmalısınız.

Kova: Bugün sevgili kovalar son zamanlarda iletişim sorunları yaşıyor ve kendinizi ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

Balık: Bugün sevgili balıklar anaçlık duygunuz çok ön planda bundan dolayı bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz bugün.

2 Kasım Cuma

Koç: Bugün sevgili koçlar partnerinizle ilişkiniz hakkında oturup konuşup yeni kararlar almanız mümkün bugün.

Boğa: Bugün sevgili boğalar yine bügün de çok pozitifsiniz sorunlara sözüm odaklı yaklaşıyorsunuz kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yanlış anlaşılmalar çeşitli tartışmalar ve münakaşalar içine girmeniz mümkün.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler evli olanların evlilik hayatında partneriyle ortak karar alması ve uyum içine girmesi mümkün sabit fikirli olmanızın size çok zararı dokunuyor.

Aslan: Bugün sevgili sorun çözücü ve ara bulucusunuz aile içinde yol gösterici ve öncü olmanızdan dolayı davranışlarınızda dengeli ve kararlı olmaya çalışın.

Başak: Bugün sevgili başaklar is ve eğitim hayatınızda yeni başarılar ve gelişmeler gözüküyor.

Terazi: Bugün sevgili teraziler evli ise evlilik hayatları gayet uyumlu ve güzel ilerlemektedir ailenize karşı iletişiminizde sorunlar çıkabilir bu sizi tedirgin etmesin yoluna girecektir her şey sabırlı olmaya çalışın bugün.

Akrep: Bugün sevgili akrepler düşüncelerinizin pozitif olmasından dolayı aşk is ve eğitim hayatınızda her şey yolunda gidiyor bugün.

Yay: Bugün sevgili yaylar hoşlandığınız biri var ise sizi iyi şeyler bekliyor benden söylemesi dik başlı olmaktan biraz kaçınmanız lazım bugün.

Oğlak: Bugün sevgilin oğlaklar yine duygusallığınız üstünüzde aile içinde önemli gelişmeler evlilik veya bebek haberi almanız mümkün.

Kova: Bugün sevgili kovalar finansal açıdan şanslı bir gündesiniz maddi rahatlamalar söz konusu.

Balık: Bugün sevgili balıklar iş ve eğitim hayatınızda uzun zamandır beklenilen güzel haberleri alacaksınız bugün.

3 Kasım Cumartesi

Koç: Bugün sevgili koçlar insanların size verdiği sözleri tutması sizi çok mutlu edeceğe benziyor.

Boğa: Bugün sevgili boğalar iş ortamınızda yaşanan tatsızlıklar sizi üzmesin sabırlı olmalı işlerin yerine girmesini beklemelisiniz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler sevgiliniz veya en yakın dostunuz sizden büyük ilgi bekliyor bugün onlara azıcık zamanınızı ayırmaya özen gösterin benden söylemesi.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler aileniz içinde oluşan küçük bir sıkıntı sizi çok üzmüşe benziyor anlayışlı ve yapıcı olun derim ben.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar iş girişimlerinde veya bir yatırım da bulunmak için şanslı bir gününüzdesiniz gibi bunu ziyan etmeyin derim ben.

Başak: Bugün sevgili başaklar insanların size söyleyeceği laflar sizi üzmesin veya incitmesin bugün olabildiğinizce insanları alttan almaya bakın.

Terazi: Bugün sevgili teraziler ilişkinizde veya evliliğinizde anlaşmazlık ve iletişim kopuklukları olabilir bunun önüne geçmek için sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

Akrep: Bugün sevgili akrepler sağlığınıza dikkat etmelisiniz baş ağrısı veya kas ağrısı söz konusu olabilir sosyal hayatınıza bugün bir süre ara verip istirihat etmenizi tavsiye ederim.

Yay: Bugün sevgili yaylar ikili ilişkinizde kıskançlıktan kaçının partnerinize güvenmeniz ikiniz içinde mutluluğa bir adım olacak.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar maddi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz tutarlı olmayı öğrenmeli ve harcamalarınızı planlayarak yapmalısınız benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar aşk hayatınızda her şey yolunda ve daha iyiye doğru gidiyor ama bunun iş veya akademik hayatınızın önüne geçmemesine özen göstermelisiniz.

Balık: Bugün sevgili balıklar arkadaşlarınız ile ilişkinizde kopukluklar gözlemleyebilirsiniz onlara daha çok zaman ayırmanızı tavsiye ederim.

4 Kasım Pazar

Koç: Bugün sevgili koçlar hem fiziksel hem zihinsel olarak çok yorulacaksınız gibi görünüyor ama dişinizi sıkın bu iş ortamınızda ki gelişiminize çok katkı sağlayacak.

Boğa: Bugün sevgili boğalar kontrolünüz dışında gelişen olaylar için üzülmeyin bu sizin için hayırlı olacağa benziyor.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yaşayacağınız olaylar sizi adeta yenileyecek ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz bugün sizin gününüz.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler bugün ki karşılaşacağınız aksaklıklar günlük rutin işlerinizi tekrar gözden geçirmenizi gerektirebilir.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar düşman diye gördüğünüz kişilerden kaçınmayı bırakıp onları daha iyi anlayıp yaklaşmayı denemelisiniz bu size bir artı katabilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar aileniz sizi özlüyor ama işinizde yoğun olduğunuzdan dolayı söylemeye çekiniyor olabilirler onlara da zaman ve ilgi göstermeye çalışmalısınız benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler uzaktan bir arkadaşınızın size yapacağı teklife pozitif yaklaşmanızı öneririm bu onunla olan bağlarınızı daha da güçlendirecektir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler çalkantılı ilişkilerinizde ki kötü geçen günler sona erecek birbirinizi anlamak için birlikte daha fazla vakit geçirmeli ve sabırlı olmaya çabalamalısınız.

Yay: Bugün sevgili yaylar yaptığınız çoğu seçimlerin sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz boş zamanınızı değerlendirip bir işe atılın bu size maddi açıdan da büyük bir rahatlama sağlayacak. Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar önünüze çıkacak olan ilişkisel sorunlara daha farklı yaklaşmaya özen göstermelisiniz artık bir yeniliğe hazırsınız benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar akademik veya iş ortamınızda çok iyi ilerliyorsunuz bunun temposunu düşürmemeye gayret gösterin ama bununla birlikte ailenize zaman ayırmayı da ihmal etmemeye çalışın.

Balık: Bugün sevgili balıklar ikili ilişkinizde çok iniş çıkış yaşıyor gibisiniz iletişiminizi sağlam tutup daha anlayışlı olmaya özen gösterin aksi takdirde ikinizde üzüntülü bir dönemden geçebilirsiniz