Magazin '3 Adam'a konuk olan Pelin Akil'in duygu dolu anları

'3 Adam'a konuk olan Pelin Akil'in duygu dolu anları

Paylaş
'3 Adam'a konuk olan Pelin Akil'in duygu dolu anları

TV8'de yayınlanan 3 Adam programına dün akşam İlyas Yalçıntaş ve Deli Aşk filmi oyuncuları Emrah Kaman, Pelin Akil konuk oldu

3 Adam programı konuğu olan Pelin Akil'in eşi Anıl Altan ile birlikte çektiği videolar yayınlandı. Daha sonra eşinin kendisine evlilik teklifi ettiği video yayınlanınca başarılı oyuncunun gözleri doldu.



TV 8 ekranlarının sevilen talk show programı 3 Adam’ın konuklarından Pelin Akil, bugüne kadar birçok dizi ve filmde yer almış olup, oynadığı her projeyle izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Cem Yılmaz'ın yeni yapımı olan Deli Aşk filmiyle karşımıza çıkacak olan Pelin Akil'in nasıl bir karakteri canlandıracağı merak konusu oldu.

PELİN AKİL İLE ANIL ALTAN EVLENDİ


Mayıs 2016'da nişanlanan Pelin Akil ve Anıl Altan 2 Eylül 2016'da Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturmuştu.


NASIL TANIŞTILAR?


Pelin akil ve Anıl Altan, tanışma hikayelerini anlattı.

ANIL ALTAN: Aslında ikimiz de aynı dizide rol aldık fakat farklı zamanlarda. Ama arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar. O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli, yaratıcı ve bir o kadar da zeki olduğunu. Sonrası malum; Pelin'den her gün mesajlar.

PELİN AKİL: İkimiz de aynı dizide farklı zamanlarda oynamıştık. Benim hikayem bittikten sonra o geldi. Ben eski setime arkadaşlarımı ziyarete gittiğim zaman tanışmıştık ama aramızda hiçbir şey yaşanmadı o dönem. Arkadaştık. Sonra daha sık görüşmeye birbirimizi tanımaya başlayınca kıvılcımlar, kelebekler...


PELİN AKİL KİMDİR?


17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açan Pelin Akil, Boşnak baba ve Makedon göçmeni annenin kızıdır. Lisans eğitimine ilk olarak İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümü ile başlayan Akil, burada 2 yıl okumuş, ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir.

Tiyatro kariyerine Marika'nın Serveti adındaki oyunla başlayan Akil, bazı reklamlarda da boy gösterme şansını elde etmiştir. Bir dönemin popüler dizisi Arka Sıradakiler'de Zehra karakterine can veren Pelin Akil, dört yıl boyunca bu karakteri canlandırmıştır. Arka Sıradakiler'in dışında Kurt Kanunu, Seksenler, Aile İşi gibi birçok projede yer alan Pelin Akil, 2017 yılında Cem Yılmaz'ın bir projesi olan Deli Aşk'ta rol alacak.

ROL ALDIĞI PROJELER

2017 Çember Ayșe
2017 Keşif Semiha
2017 Deli Așk Neșe
2016 Aile İşi Müjde
2015 Ne Münasebet Nil
2015 Sakli Elif
2014 Aşktan Kaçılmaz Yasemin
2014 Kızılelma Zeynep Gevher
2013 İnadına Yaşamak Sedef
2013 Su ve Ateş Nupelda
2012 Osmanlı Tokadı Irmak Güzel
2012 Suskunlar Nisan
2012 Seksenler Seçil
2011 Kurt Kanunu Ballı Naciye
2007-2011 Arka Sıradakiler Zehra

Haberin Devamı