Türkiye (Son Dakika) 3 çocuğa cinsel istismardan 37 yıl hapsi istendi

3 çocuğa cinsel istismardan 37 yıl hapsi istendi

Paylaş
3 çocuğa cinsel istismardan 37 yıl hapsi istendi

Eskişehir'de 'Muhabbet kuşumu göstereyim’ diyerek 7-8 yaşlarındaki ikisi kız, biri erkek 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 27 yaşındaki F. F. hakkında savcı 37 yıl hapis cezası istedi

7 yaşındaki K.D. adlı erkek çocuğu ile 8 yaşındaki E.A. ve aynı yaştaki İ.K. adlı kızlar geçen yıl 10 Eylül'de sokakta kedilerle oynarken F. F. yanlarına gitti.

İddiaya göre, F. F. kediler için süt vereceğini söyleyerek 3 çocuğu evinin bahçesine götürdü. F. F. daha sonra "Benim muhabbet kuşum var, gelin size göstereyim" diyerek çocukları evin içerisine soktu.


'SAPIK MISIN?' DİYEREK TEKMELEYİP KAÇTILAR



F. F. evde kız çocuklarının boynunu öptü, erkek çocuğun da sırtını okşadı. Çocuklar F. F.’ye ’Sapık mısın?’ diyerek tepki gösterdi. Çocuklardan İ.K., F. F.’ye tekme attı. Evden dışarı kaçan çocuklar daha sonra durumu ailelerine anlattı. Ailelerin şikayeti üzerine yakalanan F. F. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

F. F. hakkında ’Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı ve cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.



'ÜNİVERSİTE OKUYACAĞIM, TAHLİYEMİ İSTİYORUM​'



Tutuklu sanık F. F.’nin yargılanmasına bugün devam edildi. Suçlamaları kabul etmeyen F. F. olayın meydana geldiği gün babasının yanında olduğunu öne sürdü. F. F., üniversitede okuyacağını söyleyerek tahliyesini talep etti. Duruşmada tanık olarak dinlenen F. F.’nin babası ve kardeşi de sanığın olay günü yanlarında olduğunu söylediler.

ADLİ TIP KURUMUNA SEVK KARARI ÇIKTI



Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi savcısı mütalaada bulunarak sanığın cinsel istismar, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 37 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 14 Mart’a erteledi.

Bu arada, sanık F. F.’nin 2008 yılında özel güvenlik görevlisi iken 12 yaşındaki N.D. adlı kız çocuğunu bir işhanın bodrum katına götürüp burada boynundan öptüğü, bu olay nedeniyle yargılandığı Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Kemal ATLAN / DHA

Haberin Devamı