Yaşam 3. kattan aşağıya atlayan keçi adamın üzerine düştü

3. kattan aşağıya atlayan keçi adamın üzerine düştü

Paylaş
3. kattan aşağıya atlayan keçi adamın üzerine düştü

Bursa’da kesilmek için yere yatırılan keçi, son anda kaçarak 3’üncü kattan yoldan geçen Mehmet Sıttık Karakaş'ın üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle kafatasında kırıklar oluşan Mehmet Sıttık Karakaş hastanede tedavi altına alındı

Bursa'da ailesiyle kurban kesimine gitmek için bekleyen Mehmet Sıttık Karakaş (50) telefonla konuşmak iiçin evden dışarı çıktı. Bu esnada önünde bulunduğu apartmanın üçüncü katından kesimden kaçan bir keçi üzerine düştü. Yakınlarının ve çevredekilerin yardımıya ilk tedavisi orada yapılan Mehmet Sıttık Karakaş, hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası keçi hızla kaçarak izini kaybettirdi. Keçinin sahipleri kaçan keçiyi iki sokak ötede yakalayarak getirdi.

Haberin Devamı

'HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM'

Olayı gören ve ilk müdahaleyi yapan Cuma Gül, "Bahçede koyunu kestiğim sırada büyük bir ses geldi. Kafamı kaldırıp baktığımda yerde kanlar içerisinde yatan Mehmet aağabeyi gördüm. Koşarak yanına gittim. Başının arkasından oluk oluk kan akıyordu. Hemen tampon yaptım. Bu esnada yakınları ve mahalleli de geldi yardıma. Zaten arabaya bindirip hemen hastaneye götürdüler. Ben hayatımda daha önce böyle bir şey görmedim" diye konuştu.

'TAM TUTACAKKEN AŞAĞI ATLADI'

Keçinin sahibi Emrah Aktaş, "Keçi zaten buraya getirene kadar yolda iki kişiyi devirdi. Zor zaptettik. Çıkartıp terasa bağladık, keseceğimiz sırada ipten kurtuldu ve terasın kenarlarında bulunan duvarın üzerine çıktı. Tam tutacağımız sırada ise aşağıda bulunan adamın üzerine düştü. Babam "Eyvah! adam gitti öldü" dedi. Çıplak ayak aşağıya indi. Yaralı adamı arabaya bindirerek hastaneye götürdüler. Biz de keçiyi yakalayarak getirdik, bu sefer kaçamadan kestik" dedi.

Haberin Devamı

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Sıttık Karakaş’ın kafatasının iki yerinde kırık olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.