Aşk - İlişkiler 3 kuşak da aynı gelinliği giydi

3 kuşak da aynı gelinliği giydi

Paylaş
3 kuşak da aynı gelinliği giydi

Natalie Nicolson isimli kadın, büyük annesinin 1955'te giydiği gelinliği kendi düğününde de giydi. Nicolson'un annesi de 1984'te evlendiği zaman aynı gelinliği giymişti. Nicolson'ın gelinliği giymesi için ihtiyacı olan tek şey kuru temizlemeydi.

Natalie Nicolson ve Nathan Suits, 10 yıllık arkadaşlıklarını evliliğe taşıma kararı aldı. Meksika'da tanışan çift, aralarında mesafeler olmasına rağmen, birlikte olmaktan vazgeçmedi. Birkaç yıl sonra, Sevgililer Günü'nde uzun bir mesajla duygularını açan Suits, daha sonra California'ya taşındı. Suits'in Nicolson'ın yanına taşınmasının ardından, mutlu son kaçınılmaz oldu. Evlilik teklifinin ve nişanın ardından sıra gelinlik seçimine gelmişti. Nicolson'ın modern bir gelinlik giyeceğini düşündü herkes.

Haberin Devamı

Insider'a konuşan Natalie Nicolson, 'Annem ve kardeşimle tüm gelinlik mağazalarına girerek gelinlik aradım. Satın almak istediklerim vardı ama bana mükemmel hissettirmediler. Annem, büyük annemin gelinliğinin hala dolapta olduğunu söyledi. Başlangıçta bu fikri reddettim çünkü iki parça ya da tulum şeklinde modern bir gelinlik arıyordum' dedi.