Gündem 3 yaşındaki Minasu'dan İstiklal Marşı

3 yaşındaki Minasu'dan İstiklal Marşı

Paylaş
3 yaşındaki Minasu'dan İstiklal Marşı

Erzurum'da düzenlenen 48'inci Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen törende 3 yaşındaki Minasu Kaplan, aniden sahneye fırlayarak sunucuya Amca İstiklal Marşı okumak istiyorum dedi

Erzurum'da İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Atatürk Üniversitesi Rektör yardımıcısı Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, İl Milli Eğitimi Müdürü Abdullah Bilge, Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, kütüphane müdürleri, öğretim görevlileri ile birlikte veliler ve öğrenciler katıldı.

Haberin Devamı

48'inci Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen törende kitap okuma ve önemi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Daha sonra ilk ve ortaöğretim öğrencileri arasında masal, kompozisyon, hikaye, resim dallarında dereceye giren öğrencilere kitap ve oyuncak hediye edildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7013","7013","201203","7013-2.jpg");

Dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi sırasında kütüphaneye ailesi ile birlikte giden 3 yaşındaki Minasu Kaplan, koşarak sahneye çıkmak istedi. Bu sırada halıya takılıp düşen Minasu Kaplan sunucunun yanına giderek, Amca İstiklal Marşını okumak istiyorum dedi.

Ancak sunucu küçük kızı duymamazlıktan gelerek törene devam etti. Minasu Kaplan, kürsüye yaslanarak ısrarla 'Korkma, sönmezi okuyacağım' dedi. Bunun üzerine Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk 'Tamam şimdi seni alacağız' dedi. Daha sonra Minasu Kaplan, İstiklal Marşı'nın iki kıtasını okudu. Bu sırada protokol olmak üzere salondakiler hem güldü hem de Minasu Kaplan'ı alkış yağmuruna tuttular. Küçük kıza, Müdür Öztürk okuma kitabı hediye etti.

Haberin Devamı

DHA