Magazin 3 yıl hapsi istenen Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer açıklama yaptı

3 yıl hapsi istenen Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer açıklama yaptı

Paylaş
3 yıl hapsi istenen Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer açıklama yaptı

Mahmut Tuncer ve popçu kızı Gizem'e kazayı örtbas etmek suçundan 3 yıla kadar hapis istendi. Duymayan Kalmasın programına konuşan Gizem Tuncer ''Çarptığım kişi Mahmut Tuncer'in kızı olduğumu öğrenince para isteyerek tehdit etti'' dedi

Türkücü Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer, aracıyla dönüş yasağı olan yerden dönerken motosikletli Merhaz Elçi'ye çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Merhaz Elçi, olayın adli ve resmi makamlara yansımaması için Mahmut Tuncer ve kızının akrabaları olan Sinan Kırmızı'nın kendi yazısını ve imzasını taklit ederek hazırlattıkları feragatnameyi savcılığa sunduğunu ileri sürdü. Merhaz Elçi, Mahmut Tuncer ile kızı ve akrabalarının 'özel belgede sahtecilik' suçundan yargılanması için şikayetçi oldu.

YASAK YERDEN DÖNDÜ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan iddianame ve savcılığa verilen şikayet dilekçesinde yer alan iddialara göre, İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi'nde 3 Mart'ta saat 22.40 sıralarında Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer sola dönüş ve U dönüşü yasağı bulunan yerden dönerken Merhaz Elçi'ye çarptı. Yaralanan Elçi ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisi ve 112 acil ekibi ile hastane polisi, yaralının ifadesini almadı. Hastaneye 3 arkadaşıyla gelen Gizem Tuncer, Merhaz Elçi'nin motosikletinin zararını sigortayı bozmamak için haricen karşılayacağını belirtti.



(Merhaz Elçi)

MASRAFLARINI KARŞILAMADILAR

Tedavisinin ardından Merhaz Elçi, cebinden 50 TL eksper ücreti ödeyerek çıkaran masrafı Gizem Tuncer'e bildirdi. Gizem Tuncer, motosikletin yetkili servis yerine tanıdıkları bir usta tarafından tamirini istedi. Tamirci değişecek parçaları ikinci el ve ucuzundan taktırmayı teklif edince Merhaz Elçi, burada tamirin yapılmasından vazgeçti. Durumu Gizem Tuncer'e anlatan Merhaz Elçi'yi Mahmut Tuncer arayarak, "Kızımı rahatsız etme. Bizim arabada da hasar var onu kim ödeyecek" diyerek kendisiyle muhatap olmasını istedi.

SAHTE FERAGATNAME

Mahmut Tuncer, Merhaz Elçi'yi akrabası Sinan Kırmızı'ya yönlendirdi. Kaza tutanağını önce kendi adına düzenlemek isteyen Sinan Kırmızı, Merhaz Elçi'ye sözleşme adı altında feragatname imzalatmak istedi. Durumu fark eden Elçi, el yazısı sözleşmeyi yarıda bırakarak ayrıldı. Sinan Kırmızı da yarım kalan sözde sözleşmeyi tamamlayarak, "Sigortadan masrafımı alıyorum. Aracın sürücüsü Gizem Tuncer ve araç sahibi Mahmut Tuncer'den hiçbir yasal hak talep etmeyeceğim. Bu sözleşmeyi imzalıyorum" yazarak imzaladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Motosikletini tamir ettiremeyen ve Adli Tıp raporunu alan Merhaz Elçi, Gizem Tuncer'den şikayetçi oldu. Gizem Tuncer'in ise savcıya ifade vermeye gittiğinde soruşturma dosyasına Elçi'ye ait olduğunu ileri sürdüğü sahte imzalı feragatnameyi sundu.

SAVCILIK DOSYASINDA ORTAYA ÇIKTI

Savcılık Gizem Elçi hakkında 'taksirle yaralama' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla dava açtı. Merhaz Elçi, sahte feragatnameyi hazırlayan kişinin Sinan Kırmızı olduğunu onu da azmettiren Mahmut Tuncer ve kızının azmettirdiğini belirterek 'özel belgede sahtecilik' suçundan yargılanmaları için avukatı Yıldız Ceren Okur aracılığıyla şikayet etti. Savcılık olayda adli tahkikat yapmayan polisler hakkında da soruşturma başlattı.

GİZEM TUNCER CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPTI: BENDEN PARA İSTEDİ SONRA DA...

Duymayan Kalmasın programına konuşan Gizem Tuncer şunları söyledi:

''Ben tabelayı görmedim. Sola dönerken o sırada da motor benim arabama yandan çarptı. Ambulansı çağırdım hastaneye kendim götürdüm. Hastane bahçesinde çıkana kadar bekledim. Kendisi 'ben iyiyim' dedi çıktı. Olmaz gel özel hastaneye götüreyim, polis çağırayım, suçumu biliyorum dedim. Kendisi 'aramızda tutanak yapalım' dedi. Kendisinde kask olmadığı için polis çağırmamı istemedi. Büyün masrafları ben karşılıycam dedim. Cep numaramı verdim. Ruhsat numaralarını görünce babamın adını gördü. Ertesi gün beni aradı Mahmut Tuncer'in kızı olduğumu öğrenince para isteyerek tehdit ett beni. 'Sen sanatçısın 30-40 bin TL size dokunmaz' dedi. İmzalanan belge var ama fakat biz zorla imzalatmadık, kendi imzalayıp verdi. Çarptığım kişi tehdit etmek yerine dürüstçe para istese verirdim, vicdansız biri değilim.''

Haberin Devamı