Yaşam 30 Nisan – 6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

30 Nisan – 6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
30 Nisan – 6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

30 Nisan – 6 Mayıs haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 30 Nisan haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Akrep Burcunda Dolunay!

Dolunaylar her zaman tamamlanmaları veya alınmış kararların sonucunu anlatır. Planlanan bir şeyin sonuca doğru adımlarının atılmasıyla da ilgilidir.

Satürn’ün etkileşimi bizi biraz daha sorumluklar konusunda uyarıyor olacak. Sorumlulukları yerine getirebilir ve ayağı yere basan kararlar alabilirsek bizi ödüllendireceğinin vaadini veriyor.

Bu süreçte ilişkilerde çok fazla havada kalan durum varsa bu konuların biraz daha netlik kazanacağını söyleyebilirim. Yanılgılardan uzak daha kabullenici olmakta fayda var. Satürn’ün olumlu açıları ilişkilerde ve iş hayatınızda sorumlulukları yerine getirirken destek oluyor olacak...

Kilo vermek diyet yapmak için çok uygun bir zaman dilimi, dolunaylar bırakmak kurtulmak için önemli döngülerdir. Özellikle su atmak, ödem atmak için.

Bu hafta dövizde çok fazla değişim görmemekle birlikte, düşen altın fiyatlarında altına yatırım yapmak uzun vadede kazandırabilir.



30 NİSAN PAZARTESİ

Koç: Sevgili koçlar son zamanlar çeşitli sağlık sorunları meydana gelebilir bugünlerde havaların da ısınmasıyla beraber keyfiniz yerine gelecek gibi sevdiğiniz insanlarla güzel vakit geçirmelisiniz bugün.

Boğa: Sevgili boğalar bugün iş ve eğitim hayatınızdaki yoğunluktan bunalıp bir yerlere kaçmak isteyebilirsiniz önümüzdeki hafta sonu küçük bir kaçamak yapmanızı tavsiye ederim ama bugün değil geleceğiniz her şeyden önce gelir.

İkizler: Sevgili ikizler her zamanki gibi yine flörtöz bir döneminizdesiniz bugün yeni biriyle tanışabilir veya uzun zamandır görmediğiniz biriyle karşılaşıp uzun uzun konuşabilirsiniz konu siz olunca zaten az konuşmak ne mümkün.

Yengeç: Sevgili yengeçler sevgilinizle veya eşinizle küçük gerginlikler pürüzler meydana gelebilir çünkü onu ihmal ettiğinizi söyleyebiliriz bugünlerde onun gönlünü alın derim ben.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar aile içinde kararlarınızla ilgili eleştiriye maruz kalabilirsiniz onarıcı eleştiriye açık olmanızı tavsiye ederim bugünlerde.

Başak: Sevgili başaklar takıntılı bir günden merhabalar gereksiz şeyleri sürekli düşünüp farklı farklı aklınızda kurup caninizi sıkmayın artık bas ağrıları sıklıkla görülebilir bundan mütevellit.

Terazi: Sevgili teraziler aşk aşk aşk hep bunu duyar gibiyim yeni bir ilişkiden çıkmış olsanız bile hemen yerini bir şekilde doldurmaya bakıyorsunuz kendinize vakit ayırmalısınız sürekli birilerini tanımaktan kendinizi unutmayın.

Akrep: Sevgili akrepler iş ve eğitim hayatınızda aksaklıklar meydana gelebilir sorumluluk almaktan üstlenmekten korkmanızı tavsiye etmem bu aralar atılgan olmalısınız.

Yay: Bugün sevgili yaylar yine enerjiniz tavan şimdiden yaz planları başlamış sanırım nereye gitsek nerede kalsak ben aceleci olmayın derim size iş ve eğitim hayatınıza öncelik vermelisiniz bugün.

Oğlak: Sevgili oğlaklar eğitiminizde ve işinizde güzel olumlu gelişmeler gözlemlenebilir bununla birlikte kaygılarınız endişeleriniz bir nebze de olsa azalacaktır.

Kova: Sevgili kovalar eklem ağrıları baş gösterebilir bugünlerde dikkatli olmanızı beslenmenize uyku düzeninize dikkat etmenizi tavsiye ederim partneriniz ile güzel bir gün geçirebilirsiniz bugün.

Balık: Sevgili balıklar bugün gelecekten beklentileriniz dilekleriniz istekleriniz gerçek olması için maneviyatınızı yüksek tutmalı inancınızı yitirmeden sabırla zamana bırakmalısınız duygularınızı ümitsiz hissetmemeli ve daima olumlu mesajlar göndermelisiniz evrene bugünlerde özellikle.

1 MAYIS SALI

Koç: Bugün sevgili koçlar aile içinde gerginlikler huzursuzluklar meydana gelebilir soğukkanlı ve sakin kalmaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Boğa: Sevgili boğalar maddi açıdan bol iniş çıkışlı bir dönem içine girmiş bulunmaktasınız bugünlerde harcamalara dikkat etmeli müsriflikten kaçınmalısınız derim ben.

İkizler: Sevgili ikizler bugün çeşitli iletişim krizleri meydana gelebilir bugün havaların da ısınmasıyla içiniz içinize sığmıyor oldukça sosyal günler geçireceksiniz gibi duruyor bugünlerde.

Yengeç: Sevgili yengeçler duygusal olarak zorlayıcı dönemi geride bırakıyorsunuz ikili ilişkilerde kendinizi ifade etmekte güçlük çekiyor olabilirsiniz ama bugün bunları yoluna sokmak için doğru bir zaman dilimindesiniz.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar ekonomik açıdan rahatlayacağınız bir döneme giriyor olabilirsiniz partneriniz onu ihmal ettiğinizden veya fikirlerini yeterince önemsemediğinden mustarip olabilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar detaylarda boğulup bas ağrıları çektiğiniz bir gün yine fakat bugün sizin için güzel geçecek yeni asklar görüyorum sanki kısmetli gününüz bugün bir şans oyunu oynamanızı öneririm.

Terazi: Bugün sevgili teraziler hayal ve gerçeği ayırma vakti geldi geçiyor gerçekçi olmayı öğrenmeniz gereken günlerden birindesiniz ikili ilişkilerinizde üzülebilirsiniz bugün üzülerek soyluyorum sıkmayın canınızı.

Akrep: Bugün sevgili akrepler ruhen ve fizikken oldukça yorgun hissedebileceğiniz bir gün içerisindesiniz ancak bunlar tatlı yorgunluklar geleceğinize dair güzel gelişmeler gözlemlenebilir bugünlerde.

Yay: Bugün sevgili yaylar yalnızlıktan mustarip olduğunuzu duyar gibiyim ama ve lakin hayatinizi birine bağlamak zorunda değilsiniz bu dünyaya tek geldiniz tek gideceksiniz bunu farkına varın caninizi sıkmayın bugünlerde buna.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz üzerinizde oldukça fazla sorumluluk ve baskı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz manevi desteğe ihtiyacınız olan bir gün olabilir bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalar kendinizde değiştirmek yenilemek istediğiniz fiziksel şeyler olabilir saçınızı boyatmak kestirmek gibi bir değişiklik yapmak için doğru bir zaman olduğunu sanmıyorum ben pek iyi düşünüp taşının derim ben.

Balık: Sevgili balıklar ikili ilişkilerde krizlere dikkat bugün tersinizden uyanmış bir haliniz var oldukça gergin ve agresif olabilirsiniz sakinliğinizi korumaya bakın bugün bol bol tatlı yiyin.

2 MAYIS ÇARŞAMBA

Koç: Sevgili koçlar bugün iş ve eğitim hayatınızdaki stabil durum sizi oldukça tedirgin etmekte bir ilerleme veya gerileme olmaması sizi sıkabilir diye endişeleniyor olabilirsiniz ama en yakın zamanda güzel haberler gelişmeler var benden söylemesi.

Boğa: Sevgili boğalar arkanıza donup bakmaktan yorulmuyorsunuz hiç gerçekten geçmişe takılı kalırsanız hedefinizden şaşarsınız mutluluğu geçmişi düzeltmeye çalışarak değil güzel bir gelecek ile bulabilirsiniz benden söylemesi bugün bolca vitamin alin hastalık kapıda olabilir.

İkizler: Sevgili ikizler hayat kalitenizi yükseltmek ve yeni bir yasam alanı arayışı içinde olabilirsiniz çok mu acele ediyorsunuz sanki bana mı öyle geliyor ne demişler sabreden derviş muradına ermiş.
Yengeç: Sevgili yengeçler arkadaş ile dost arasındaki farkı anlayacaksınız bugünlerde iletişim krizlerine ve anlaşmazlıklara dikkat sevgi dolu olun siz her zamanki gibi bugünde.

Aslan: Sevgili aslanlar gerçeklerden kaotiğiniz bir gün daha bazen bazı şeyleri kabullenmek gerekir bugün öyle bir gündesiniz işte sağlığınıza dikkat derim ben bugün havalara aldanmayın tam hastalık havası.

Başak: Sevgili başaklar iş ve eğitim hayatınızda beklenmedik problemler meydana gelebilir bugün sorunları çözmeye odaklı değil sorunların kaynağını bulmanız gerekli bir sonuç alabilmek için bugünlerde.

Terazi: Sevgili teraziler aşk hayatınız oldukça çalkantılı gözüküyor bu sıralar birazcık gelgitli bir donem içerisindesiniz depresyona çok müsaitsiniz aman deyim triplere girmeyin hayat bu her şey oluyor hayatin tadını çıkarın yoksa o sizin pestilinizi çıkarır.

Akrep: Sevgili akrepler bugün kontrolcü olmanız sizi çok yoruyor olabilir bugünlerde birazcık rahat ve daha az takıntılı olmanızı tavsiye ederim bugün özellikle.

Yay: Sevgili yaylar aile içinde ansızın habersiz gelen misafirleriniz olabilir görüşmeler toplantılar resmi kurumlarla iletişiminiz söz konusu yoğun bir çalışma temposunda olabilirsiniz güzel bir tatili hakkettiniz bugün onun için bir plan yapın derim ben bu aralar.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bugün fazla göz önünde olmaktan pek hoşnut değilsiniz kendinizi geri plana çekmek isteyebilirsiniz insanların sizden beklentisi yüksek olduğundan dolayı kendisi baskı altında hissetmeniz mümkün olabilir inzivaya çekilmek bugün iyi gelecek size.

Kova: Sevgili kovalar bugün partnerinizde ilişkiniz hakkında oturup konuşup yeni kararlar almanız mümkün ikili iletişimlerde yıkıcı taraf zaten değilsiniz ama olmaktan da kaçının yapıcı olmaya bakın çocuğunuz varsa eğer bugün onunla ilgilenin biraz ihmal etmiş olabilirsiniz.

Balık: Sevgili balıklar düşüncelerinizin hisleriniz ve aldığınız kararların arkasında durun ve kolay pes etmekten kaçının çünkü olumlu gelişmeler iyi haberler bekliyor sizi bugün.

3 MAYIS PERŞEMBE

Koç: Sevgili koçlar bugün ikili ilişkinizde partnerinizle ortak karar alması ve uyum içine girmeniz mümkün sabit fikirli olmanızın size çok zararı dokunuyor sürekli aynı yerde saymanıza ve ileriye gitmenizi engelliyor bu düşüncelerinizden kurtulmaya bakmanız gereken bir gün.

Boğa: Sevgili boğalar sorun çözücü ve ara bulucusunuz aile içinde yol gösterici ve öncü olmanızdan dolayı davranışlarınızda dengeli ve kararlı olmaya çalışın is ve eğitim hayatınızda yeni başarılar ve gelişmeler gözüküyor bugün.

İkizler: Sevgili ikizler bugün evli ise evlilik hayatları gayet uyumlu ve güzel ilerlemektedir ailenize karşı iletişiminizde sorunlar çıkabilir bu sizi tedirgin etmesin yoluna girecektir her şey sabırlı olmaya çalışın bugün.

Yengeç: Bugün eğitim ve iş hayatınızda küçük aksaklıklar ve nakit sıkıntısı çekiyor olabilirsiniz düzene en yakın zamanda girecektir bu durumlar kendinize daha çok güvendiğiniz ve kendinizden emin olduğunuz bir gündesiniz ilk adımı atmak için doğru bir gün olabilir çekinmeyin.

Aslan: Bugün düşüncelerinizin pozitif olmasından dolayı aşk iş ve eğitim hayatınızda her şey yolunda gidiyor hoşlandığınız biri var ise sizi iyi şeyler bekliyor benden söylemesi, dik başlı olmaktan biraz kaçınmanız lazım yalnızca bugün.

Başak: Bugün sevgili başaklar iyi haberlerim var sizin için hayırlı olacak yeni kararlar alınıyor aile hayatınızda küçük değişimler söz konusu olabilir taşınma ev ayırma vesaire gibi sabırlı olun ve düşünerek hareket edin bugün.

Terazi: Bugün sevgili teraziler yine duygusallığınız üstünüzde aile icinde önemli gelişmeler evlilik veya bebek haberi almanız mümkün yazın gelmesi size iyi gelecek balıkların suya ihtiyacı vardır değil mi sonuçta aceleci olmaktan kaçının bugün

Akrep: Bugün sevgili akrepler bazı konularda isteksiz olmanız mümkün enerjinizi yüksek tutmaya bakın iş ve eğitim hayatınıza odaklanın tembellikten kaçının.

Yay: Bugün sevgili yaylar duygusal anlamda gelgitler yaşayabilirsiniz ask hayatınızda umutsuzluğa kapılmayın güzel gelişmeler bekliyor sizi iş ve eğitim hayatin için aynısını söyleyemeyeceğim. Ama biraz çalkantılı günler bekliyor sizi.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar iletişim kurarken sıkıntılar yaşayabilirsiniz ikili ilişkilerde bugün is ve eğitim hayatınızda olumlu güzel gelişmeler bekliyor sizi bugünlerde benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar yine çılgınlığınız üstünüzde yapıcı olduğu sürece eleştiriye açık olmanızı ve bunları değerlendirmenizi öneririm dostlarınızla aranızda dargınlık kırgınlık varsa bugünler yoluna girecek gibi duruyor.

Balık: Bugün sevgili balıklar pek bir gözü yaşlı gördüm sizi soğan deseler ağlayacak bir haliniz var ama haftada bir gün oluyor size böyle sanki yanılıyor muyum yoksa hassasiyetiniz üstünüzde yine bugünden faydalanmalarına izin vermeyin çevrenizdeki bireylerin.

4 MAYIS CUMA

Koç: Bugün kendinizi oldukça bitkin yorgun tükenmiş hissediyor olabilirsiniz adeta sırtınızda çok büyük bir yük binmiş gibi ama gün sonuna doğru çok güzel bir haber alabilir ve keyfiniz çok yerine gelebilir sabırla gün sonunu bekleyin derim ben.

Boğa: Bugün sevgili boğalar inadınız inadınız inadınız hep başınız bundan yanıyor ben her şeyin en doğrusunu bilirim en doğrusunu yaparım demekten vazgeçin bugün sizin için fırsatları değerlendirme ve bir şeyle öğrenme günü olabilir size tavsiyem bu dikkate alıp almamak size kalmış.

İkizler: sevgili ikizler ilişkinizde çeşitli gerginlikler gözlemlenebilir bugünlerde fazla şüpheci tavırlar sergilemekten kaçının partneriniz yoruyor olabilirsiniz benden söylemesi.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler ekonomik olarak zayıf bir dönem içindesiniz zannedersem lakin bu sizin canınızı hiç sıkmasın çünkü miras toplu para gibi bir şeyler çıkabilir para davası görüyorum size bugünlerde.

Aslan: Sevgili aslanlar keyfiniz yerinde bu aralar sanki yaşanan sorunların sorumlusu siz değilsiniz kendinizi suçlayıp canınızı sıkmayın olumlu ve iyimser duşunun evrene güzel enerji verin topluma göre değil mutluluğunuza göre hareket edin.

Başak: Bugün sevgili basaklar ikili ilişkilerde zorlanmanız mümkün is ve eğitim hayatınızda yeni gelişmelerden dolayı adaptasyon sorunları meydana gelebilir bugünlerde benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler beklentileriniz karşılık buluyor duygusal konularda iniş çıkışlarınız oldukça yoğun günler geçirmiş olabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade etmeniz is hayatında on plana çıkmana ve olumlu gelişmelere vesile oluyor yeniliklere açık olmanızı tavsiye ederim bugünlerde.

Akrep: Sevgili akrepler bugün sizin için durağan ve sıradan bir gün olabilir belki lakin beklenmedik durumlar da söz konusu olabilir ansızın çıkıp gelen eski dost eski sevgili gibi mesela. Hazırlıklı olmanızı öneririm bugün.

Yay: Sevgili yaylar ruhsal olarak çöküşlerde hissediyor olabilirsiniz bugün haftanın yorgunluğu da bir faktör tabii bunda ama en büyük sebebi bugünlerde desteksiz hissediyor olmanız olabilir bu yüzden sıkça diş ağrıları yasayabilirsiniz benden söylemesi.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar daha önce gözünüzün önde olmasına rağmen hiç dikkatiniz bile çekmeyen insanların size ilgisinin olduğunu fark edebilirsiniz ask hayatınızda kıskançlıklar gözlemlenebilir bugünlerde.

Kova: Bugün sevgili kovalar duygusal olarak güçlü olduğunuz bir gündesiniz bu sizin is ve eğitim hayatınızdaki performansınızı olumlu yönde etkilemekte lakin ikili ilişkilerde kopmalar gerginlikler ve ayrılıklar söz konusu olabilir

Balık: Sevgili balıklar yıldızınız düşük olabilir bugün aman nazara dikkat kendinizi bir okutup üfletin çok çabuk göze geliyorsunuz çeşitli sağlık sorunları gözlemlenebilir bugün benden söylemesi.

5 MAYIS CUMARTESİ

Koç: Bugün sevgili koçlar küçük sorunları abartıp büyütüyorsunuz çevreniz ve aileniz bu durumdan pek bir rahatsız bu sıra ikili ilişkilerde çok net ve anlaşılır olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz bu sizin daha özgüvenli bir birey olmanızda büyük rol oynuyor.

Boğa: Bugün sevgili boğalar zamandır ayrı kaldığınız eşiniz dostunuz arkadaşınız ile tekrar bir araya gelecek ve keyifli vakit geçireceksiniz partnerinizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz bugün.

İkizler: Bugün ilişkinizde zıtlaşmalar ve çatışmalar gözlemlenebilir lakin sorunu başkalarında değil kendinizde aramaya özen göstermelisiniz.

Yengeç: Bugün fevrilikten ve acelecilikten kaçının çünkü hiç olmayacak problemler meydana gelebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar ailenizi son zamanlarda geri plana atıyor olabilirsiniz bu durum onları derinden üzüyor olabilir bundan dolayı onlara vakit ayırmaya gayret edin benden söylemesi.

Başak: Bugün sevgili başaklar her zaman ki gibi biri bin ederek küçük sorunları abartıyorsunuz ve çevreniz bu durumdan oldukça rahatsız benden söylemesi bununla birlikte ilişkinizde dominant taraf olma gayretiniz partnerinizle iktidar savaşı vermenize neden olacak.

Terazi: Bugün sevgili teraziler ruhsal olarak silintili bir gün olabilir haftanın bütün yorgunluğu hala etkilemekte sizi yaptığınız hataların pişmanlığını bu kadar uzun sure düşünmekten vazgeçin.

Akrep: Bugün sevgili akrepler iş ve eğitim hayatınızda elinize büyük fırsatlar geçebilir bunları iyi değerlendirmelisiniz benden söylemesi bununla birlikte yazın gelmesi havların ısınmasıyla birlikte keyfiniz yerine geliyor sanki biraz.

Yay: Bugün sevgili yaylar iş ve eğitim hayatınızda patron müdür vesaire gibi kişiler olumsuz diyaloglar içine girebilir ve büyük sorunlara sebebiyet verebilirsiniz bu yüzden sakinliğinizi korumanızı öneririm.

Oğlak: Sevgili oğlaklar işinizde ve evinizde kurallarınızı ve prensiplerinizi sürdürmelisiniz sezgilerinize güvenmeli ve ona göre cesur adımlar atmalısınız bu aralar.

Kova: Bugün sevgili kovalar geleceğiniz için yapacağınız planlar kısa bir süre içinde olumlu dönüşümler yapacak ve bununla birlikte maddi rahatlama söz konusu olabilir.

Balık: Bugün sevgili balıklar maddi anlamda bir çöküş ama manevi anlamda bir birliktelik yaşayacaksınız aile veya eski dostlarınız ile ilişkiniz ilerleyecek ama bu cüzdanınıza daha farklı biçimde yansıyabilir benden söylemesi.

6 MAYIS PAZAR

Koç: Bugün sevgili koçlar hem bedenen hem ruhsal olarak çok yorulacaksınız gibi görünüyor ama dişinizi sıkın bu iş ortamınızda ki gelişiminize çok büyük katkı sağlayacak.

Boğa: Bugün sevgili boğalar kontrolünüz dışında gelişen olaylar ve durumlar için üzülmeyin bu sizin için hayırlı olacağa benziyor önümüzdeki günlerde bunu gözlemleyebiliriz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yaşayacağınız olaylar sizi adeta yenileyecek ve kendinizi rahatlamış arinmiş hissedeceksiniz bugün sizin gününüz olabilir.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler karşılaşacağınız aksaklıklar günlük rutin işlerinizi tekrar gözden geçirmenizi gerektirebilir.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar düşman diye gördüğünüz kişilerden kaçınmayı bırakıp onları daha iyi anlayıp yaklaşmayı denemelisiniz bu size bir artı katabilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar aileniz sizi özlüyor ama işinizde yoğun olduğunuzdan dolayı söylemeye çekiniyor olabilirler onlara da zaman ve ilgi göstermeye çalışmalısınız benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler uzaktan bir arkadaşınızın size yapacağı teklife pozitif yaklaşmanızı öneririm bu onunla olan bağlarınızı daha da güçlendirecektir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler çalkantılı ilişkilerinizde ki kötü geçen günler sona erecek birbirinizi anlamak için birlikte daha fazla vakit geçirmeli ve sabırlı olmaya çabalamalısınız.

Yay: Bugün sevgili yaylar yaptığınız çoğu seçimlerin sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz boş zamanınızı değerlendirip bir işe atılın bu size maddi açıdan da büyük bir rahatlama sağlayacak.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar önünüze çıkacak olan ilişkisel sorunlara daha farklı yaklaşmaya özen göstermelisiniz artık bir yeniliğe hazırsınız benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar akademik veya iş ortamınızda çok iyi ilerliyorsunuz bunun temposunu düşürmemeye gayret gösterin ama bununla birlikte ailenize zaman ayırmayı da ihmal etmemeye çalışın.

Balık: Bugün sevgili balıklar ikili ilişkinizde çok iniş çıkış yaşıyor gibisiniz iletişiminizi sağlam tutup daha anlayışlı olmaya özen gösterin aksi takdirde ikinizde üzüntülü bir dönemden geçebilirsiniz.

Haberin Devamı