Gündem 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte 3600 ek göstergede son durum…

3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte 3600 ek göstergede son durum…

Paylaş
3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte 3600 ek göstergede son durum…

3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 3600 ek göstergenin kapsamı ile ilgili detay geldi. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte 3600 ek göstergede son durum…

3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Kamu personeli, kamu görevlileri sendikaları ve bağlı oldukları konfederasyonlar 3600 ek göstergenin ne zaman verileceğini ve hangi kamu görevlilerini kapsayacağını merak ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3600 ek gösterge ile ilgili yeşil ışık yaktı. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? İşte 3600 ek göstergede son durum…

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI’NDAN POLİSLERE YEŞİL IŞIK

Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır mitinginde yaşanan ilginç bir diyaloğu dün köşesine taşıdı. Kutlu adındaki genç kızın “Baba, şu polislerin 3600 ek göstergesi için bir söz verdin. Ben diyorum ki Tayyip Babam sözünü verdi mi dönmez. Tutar..." sözlerine Erdoğan "Tamam Kutlu, sen soranlara öyle söyle. Tayyip Erdoğan bir söz verdi mi dönmez.” ifadeleriyle cevap verdi.

“3600 EK GÖSTERGE İÇİN SÖZ ALDIK”

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Samsun Şubesince istişare toplantısı gerçekleştirildi. Polisevinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, "Yetkili arkadaşlara dosyaları verdik. Bir sefere mahsus olmak üzere tahsil gözetmeksizin 3600’ü çıkarmaları için ne mümkünse yaptık. Söz ve güven aldık. Çok yakında onun da müjdesini vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

"YETKİLİ ARKADAŞLARA DOSYALARI VERDİK"

3600 ek gösterge konusuna da değinen Acar, "20 gündür Ankara’da yetkili arkadaşlarla Meclisin kapısında yatıyoruz. Dosyalarımız elimizde bütün partilerin grup başkanları, bütçe komisyon başkanı ve başkanlarını teker teker dolaştık. 3600 konusunda mağdur olduğumuzu, birçok emeklinin perişan olduğunu ve bütün bu zorlukları dilimiz döndüğünce yüz yüze görüştük. Yetkili arkadaşlara dosyaları verdik. Bir sefere mahsus olmak üzere tahsil gözetmeksizin 3600’ü çıkarmaları için ne mümkünse yaptık. Söz ve güven aldık. Çok yakında onun da müjdesini vereceğiz" açıklamasında bulundu.