Spor 4 futbolcu kadrodan çıkartıldı

4 futbolcu kadrodan çıkartıldı

Paylaş
4 futbolcu kadrodan çıkartıldı

2014 Dünya Kupası elemeleri hazırlıkları kapsamında yurt dışında kamp yapacak A Milli Futbol Takım'da, 4 futbolcu aday kadrodan çıkartıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Avusturya’daki hazırlık kampı öncesi A Milli Takım’da Gökhan Gönül, Olcan Adın ve Mehmet Ekici’nin sakatlıkları, Tolga Zengin’in ise ailevi nedenlerinden dolayı kadrodan çıkartıldıkları bildirildi.

A Milli Takım Sağlık Ekibi Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya, federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamasında, İstanbul’da yapılan kontrollerde Gökhan Gönül’ün "sağ uyluk biceps kasında grade II-III yırtık" tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine İstanbul’da devam edileceğini bildirdi.

Dr. Çetinkaya, "sağ ayak bileğinde geçirilmiş bağ lezyonu ve kemik ödemi" bulunan Olcan Adın’ın tedavi amaçlı olarak; geçtiğimiz ay iki kasığından ameliyat geçiren Mehmet Ekici’nin de tedavisinin kulübünde devam etmesinin uygun olacağına karar verilmesinden dolayı, aday kadrodan çıkartıldıklarını ifade etti.

Bu arada, ailevi nedenlerden dolayı dün kendisine izin verilen Tolga Zengin de aday kadronun dışında kalan dördüncü isim oldu.

Aday kadrodan çıkarılan futbolcuların dışında sakatlıkları bulunan kaleciler Sinan Bolat ve Volkan Demirel ise Avusturya kampına götürüldü.

Sağ dizinde sakatlık bulunan Sinan Bolat ve sol dizinde enfeksiyon tespit edilen Volkan Demirel’in tedavilerine milli takım kampında devam edileceği, bu futbolcuların, sakatlıklarında yeterli iyileşme sağlandığı takdirde özel maçlarda forma gidebilecekleri kaydedildi.

Haberin Devamı