Yaşam 4. Gençfotofest Ekim'de

4. Gençfotofest Ekim'de

Paylaş
4. Gençfotofest Ekim'de

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) tarafından düzenlenen "4. Genç Fotoğrafçılar Festivali" (Gençfotofest) 15-30 Ekim tarihleri arasında yapılacak

İstanbul’un çeşitli mekanlarında gerçekleşecek olan festival, 15-30 yaş arası amatörden profesyonele bütün fotoğrafçılara çalışmalarını sergileme imkanı sunacak.

Haberin Devamı

Teması, "görü-yorum" olan festival kapsamında karma, bireysel ve grup sergiler düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu ve yabancı uyruklu fotoğrafçıların da başvurabileceği festivalde ayrıca fotoğraf gösterileri yer alacak.

Fotoğrafçılar, son başvuru tarihi 15 Eylül olarak açıklanan festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye "www.ifsakgencfotofest.com" adresinden ulaşılabilir.

Öte yandan açıklamada görüşlerine yer verilen İFSAK 4.Gençfotofest Düzenleme Kurulu üyesi Sezin Ersan şunları kaydetti: "Bu proje ile görmek kavramından üretilen Türk filmlerinde mucize anlarında söylenen unutulmaz replikleri anımsatmak istiyoruz. ’Görü-yorum’ fotoğraflara tekrar tekrar bakmamızı sağlayacak kadar iddialı bir proje. Her gözün gördüğü bir değil, farklı pencerelerden anlamlarımıza ulaşıyoruz. Bu festivalde yer alacak olan karelerin gördüklerimizi yorumladığımız sırada bizi bir kez daha düşündüreceğine inanıyorum."

Haberin Devamı