Gündem 4 gündür iş yerinden çıkmıyor!

4 gündür iş yerinden çıkmıyor!

Paylaş
4 gündür iş yerinden çıkmıyor!

Antalya'da borçları yüzünden bunalıma girdiği öğrenilen esnaf, kendini kilitlediği iş yerinden 4 gündür çıkmıyor. Vatandaşların ısrarına rağmen iş yerinden çıkmayan esnaf, sadece su ve çay içiyor.

Antalya’nın Kaleiçi’nde semtinde lületaşından yaptığı hediyelik eşyalar satan 66 yaşındaki Raci Gökçimen, işlerinin kötüye gitmesi sonucu bunalıma girdi ve 1 Ocak sabahı kendisini dükkanına kilitledi. Vitrin camına, ölüm orucuna girdiğini yazan Gökçimen’in başında özel güvenlik görevlileri nöbet beklerken, Gökçimen’in dört gündür sadece su ve çay içtiği bildirildi.

Haberin Devamı

AA muhabirinin telefon ile ulaştığı Gökçimen, ölüm orucunu sürdüreceğini, günlerdir dükkanda kilitli olmasına rağmen bir yetkilinin dahi kendisini aramadığını belirtti.

Raci Gökçimen, iş yerinin vitrinine astığı yazılarda hayat hikayesine de yer veriyor. Yazılarında daha önce Alanya’da imalathanesi olduğunu ve çalışanları bulunduğunu anlatan Gökçimen, Viyana’da tutuklandığını ve ardından Türkiye’ye teslim edildiğini, bu sırada kızının ölüm haberini aldığını belirtiyor. Hasta olduğunu da yazılar ile ifade eden Gökçimen’in iş yeri vitrininde, açlık grevine ilişkin de yazılar bulunuyor.
Öte yandan iş yerinin önünden geçen ve camdaki yazıları gören Antalyalılar ve turistler dükkan önünde hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Haberin Devamı