Türkiye (Son Dakika) 4 kişilik soygun çetesi

4 kişilik soygun çetesi

Paylaş
4 kişilik soygun çetesi

Sancaktepe ve Çekmeköy'de 2 silahlı soygun ve 3 gasp olayına karışan 18 yaşından küçük 4 şüpheli, operasyonla kıskıvrak yakalandı. Zanlıların karıştığı market soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ilçede son dönemde gerçekleşen silahlı soygun ve gasp olaylarına ilişkin çalışma başlattı. Olayların yaşandığı adreslerdeki güvenlik ve mobese kameralarından yola çıkan ekipler 4 kişilik çeteyi tespit etti.Polis ekipleri fiziki ve istihbari çalışma sonucu belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek 18 yaşından küçük olduğu belirlenen Ünal T., Emre C.Y., Bilal D. ve Serkan Y.’yi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde ve üst aramalarında soygun ve gasp olaylarında kullanılan kurusıkı tabanca ele geçirildi. Yapılan incelemede zanlıların, kendi adlarına banka hesabı açarak, gasp ve soygun olaylarından elde ettikleri paraları bu hesaplara yatırdıkları belirlendi.

Haberin Devamı

Yaşları 18’den küçük olduğu için Sancaktepe Asayiş Büro ekipleri tarafından Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edilen zanlıların ilk ifadelerinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

MARKETİ BÖYLE SOYDULAR!

Gözaltına alınan zanlıların bir marketi soyma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, markete giren yüzü maskeli zanlının, elindeki silahla kasiyeri tehdit ettiği görülüyor. Kasiyerden aldığı paraları cebine koyan zanlı, bununla da yetinmiyor. Zanlı daha sonra silahla tehdit ettiği kasiyeri depo bölümüne götürüyor. Bu sırada markette bulunan bir genç büyük korku yaşıyor. Zanlının depoya ilerlemesiyle birlikte marketteki genç korku içinde koşarak dışarı çıkıyor. Depo bölümünde ise anahtarla bir dolabı açan kasiyer, bu sırada soygunuyla konuşarak ikna etmeye çalışıyor. Ancak ikna olmayan soyguncu, dolaptaki paraları da alıyor. Zanlı, kasiyere cep telefonunu kapattırdıktan sonra marketten ayrılıyor. Soyguncu gittikten sonra depodan telefonunu alan kasiyer ise soygunu haber veriyor.

Haberin Devamı

İHA