Döşemealtı 4 kişinin yaralandığı kazada otomobil bir anda alev aldı

4 kişinin yaralandığı kazada otomobil bir anda alev aldı

Paylaş
4 kişinin yaralandığı kazada otomobil bir anda alev aldı

4 kişinin yaralandığı kazada otomobil bir anda alev aldı

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesindeki kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazada 4 kişi hafif yaralandı. Kaza sonrası otomobillerden birinin alev alması kısa süreli korku ve paniğe neden olurken olay yerine geleni itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.
Kaza, dün saat 17.00'da Yeniköy Mahallesi'nde Kırkgöz Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde seyreden Ramazan T. idaresindeki 07 DAH 69 plakalı otomobil ile Kırkgöz Caddesi üzerinde seyir halindeki Ahmet O.'nun kullandığı 07 HS 190 plakalı otomobil iki caddenin kesiştiği kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ramazan T.'nin kullandığı araçta bulunan Havva T., Ayşe Sude T, Hatice Merve T. ve Berra T. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hafif yaralı olarak ambulansla özel hastaneye götürüldü.
Kaza sonrası Ahmet O.'nun kullandığı otomobil ise bir anda alev aldı. Kısa süreli korku ve paniğin yaşandığı kaza yerinde itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Kazaya karışan otomobillerde maddi hasar meydana geldi.
Sürücüler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı