Türkiye (Son Dakika) 4 mahallede 13 çocuğa taciz iddiasıyla yakalandı!

4 mahallede 13 çocuğa taciz iddiasıyla yakalandı!

Paylaş
4 mahallede 13 çocuğa taciz iddiasıyla yakalandı!

Antalya'da 4 mahallede yanına yaklaştığı 13 çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen 27 yaşındaki M.E. yakalanarak, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka, Düdenbaşı, Teomanpaşa ve Güneş mahallelerinde, Nisan ayı içinde 11 ile 12 yaşlarındaki 13 çocuğun tacize uğradığı iddiasıyla aileleri, polise şikayetçi oldu. Elektrikli ya da normal bisikletiyle sokaklara çıkan M.E.'nin, gözüne kestirdiği çocuklara yanaşarak Kuran kursu ya da cami sorma bahanesiyle tacizde bulunduğu iddia edildi. Kepez Asayiş Büro Amirliği özel bir ekip kurarak şüpheliyi aramaya başladı. Geriye dönük olayları da inceleyen polis, 5 Mayıs'ta düzenlediği operasyonla M.E.'yi sokakta bisikletiyle gezerken yakaladı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Polise verdiği ifadesinde suçlamaları reddeden M.E.'nin, "Ben yalnızca Kuran kursu ve cami soruyordum" dediği belirtildi. Daha önce de bir çocuğa cinsel taciz suçundan 2.5 yıl cezaevinde kalan şüpheliyi, 13 çocuğun teşhis ettiği kaydedildi. M.E., akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı