Türkiye (Son Dakika) 4 yaşındaki üvey kızına cinsel tacizle suçlanan adam tutuklandı

4 yaşındaki üvey kızına cinsel tacizle suçlanan adam tutuklandı

Paylaş
4 yaşındaki üvey kızına cinsel tacizle suçlanan adam tutuklandı

İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi A.A.’nın önceki evliliğinden olan 4 yaşındaki kızı B.N.M.’ye, cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 15 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan 40 yaşındaki Halil M., duruşmada tutuklandı

Bir plastik fabrikasında çalışan işçi Halil M., iki yıl önce Uşak'ta tanıştığı 3 çocuk annesi A.A. ile İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı.

KOMŞUSUNA SÖYLEDİ

Bu birlikteliklerinden 2.5 aylık bir kızları da dünyaya geldi. İddiaya göre A.A.'nın önceki evliliğinden olan 4 yaşındaki kızı B.N.M., komşuları olan N.Ç.'ye üvey babasının banyoda kendisini yıkayıp, bataniyenin altına sokup taciz ettiğini söyledi. N.Ç. de bu durumu telefonla polise bildirdi.

KÜÇÜK KIZ DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Polis tarafından gözaltına alınan Halil M., suçlamaları kabul etmedi. Adliyeye sevkedilen Halil M., adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Sedat Özgün, sanık Halil M. hakkında, 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı. Küçük kız devlet koruması altına alındı.

ÜVEY BABA SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına tutuksuz yargılanan Halil M., "A.A. ile 2 yıldır birlikte yaşıyoruz. Kendisinin ilk eşinden olma kızı da bizle birlikte yaşamakta. İddianamade belirtildiği gibi B.N.M.'ye herhangi bir tacizim olmadı. Bana iftira atılmaktadır. Komşumuz N.Ç. ve babası Y., eşimin kanına girdi. Bu yüzden eşim evi terk edip gitti. Uşak'tan ailesinin yanına gidip aldım. B.N.M.'yi, bazen annesinin kendisini yıkamasını istemediğinde bugüne kadar iki kez banyoda yıkadım. O yıkamalarda sadece başını yıkadım. Yıkarkende komşumuz Hacer abla vardı. Annesi zaten o tarihte hamileydi, eğilip kalkamıyordu. O yüzden banyosunu ben yaptırdım. Bana neden iftira atıldığın tam olarak bilemiyorum" dedi.

ANNE: 'BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM'

Anne A.A. da "Ben Uşak'ta yaşıyordum. Üç çocuğumun babasından boşandım. Eşim madde bağımlısı olduğundan, erkek olan ikiz çocuklarım yurtta kalmakta. Halil ile Uşak'ta tanıştık. Kendisiyle evlenmek istedim. Birlikte izmir'e geldik. Komşumuz N.Ç., bizim eve sık sık girip çıkar. Halil ile hiç kavga etmedik. N.Ç., Halil'den boşanmamı istiyordu. Kaymakamlıktan yardım bağlattı. Kendisine pay vermeyince bu şekilde çocuğumu kullanarak eşime iftira attı. Kızımı kaldığı yurtta gidip gördüm. Neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda, 'N.Ç beni kandırdı. Bu şekilde söylersem, bana bisiklet alıp para vereceğini söyledi' dedi. Kızım böyle bir şeylerin yaşanmadığını söyledi. Biz Halil ile yatak odamızda yatıyoruz. Kızım ise yer yatağında yatmakta. Halil ben hamileyken kızımı bir kez banyoda yıkadı. Yıkarken komşumuz Hacer de yardımcı oldu. Halil'in böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Bu nedenle kendisinden şikayetçi değilim" diye konuştu.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme Başkanı Hakim Hüseyin Yaşar Özyavuz, küçük kızın olayla ilgili anlatımının yer aldığı CD'yi izletti. Ardından sanık Halil M.'nin tutuklanmasına karar verip, duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı