Türkiye (Son Dakika) 4 yaşındaki Zafer'in kahreden sonu!

4 yaşındaki Zafer'in kahreden sonu!

Paylaş
4 yaşındaki Zafer'in kahreden sonu!

Giresun’da Ceylan ailesinin 7 kız çocuğundan sonra dünyaya gelen 4 yaşındaki Zafer Ceylan yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması nedeniyle hayatını kaybetti.

Giresun’da evinin karşısındaki bakkala gitmek için yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 4 yaşındaki Zafer Ceylan, hayatını kaybetti. Ceylan ailesinin 7 kız çocuğundan sonra dünyaya gelen küçük Zafer'den geriye, görüntüleri kaldı.

Haberin Devamı

Kaza, dün akşam Şebinkarahisar ilçesine bağlı Saraycık köyünde meydana geldi. Adem Coşkun yönetimindeki 34 PHV 58 plakalı otomobil, evinin karşısında bulunan bakkala gitmek için tek başına yolun karşısına geçmeye çalışan Zafer Ceylan'a çarptı. Kazada, küçük Zafer yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zafer Ceylan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Zafer Ceylan’ın cansız bedeni, otopsi için Giresun Adlı Tıp Merkezi’ne gönderildi. Sürücü Adem Coşkun ise polis tarafından gözaltına alındı.

Yılmaz ve Hatice Ceylan'ın 7 kızdan sonra tek erkek çocuğu olan küçük Zafer'den geriye, ailesi tarafından çekilen görüntüler kaldı.