Gündem 40 metre yuvarlandı, ağaçlara takıldı

40 metre yuvarlandı, ağaçlara takıldı

Paylaş
40 metre yuvarlandı, ağaçlara takıldı

Marmaris Muğla Karayolu'nun Kara Dere Mevkii'nde, kontrolden çıkan kamyon yaklaşık 40 metrelik şarampole yuvarlandıktan sonra ağaçlara takılarak durabildi.

Bir tavuk firmasına ait soğuk hava kasalı kamyonun sürücüsü 27 yaşındaki İsmet Akbulut şans eseri yara almadan kurtuldu. Kamyonda bulunan 10 ton işlenmiş tavuğun imha edileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kaza bugün 05.00 sıralarında meydana geldi. İzmir’den yüklediği 10 ton işlenmiş tavuğu 35 AV 8023 plakalı kamyonla Marmaris’e götüren İsmet Akbulut, yol yapım çalışması yapılan ve hiç bir trafik levhası bulunmayan Kara Dere Mevkii’ndeki bir viraja girerken direksiyon kontrolünü yitirdi. Yoldan çıkan kamyon, yaklaşık 40 metrelik şarampole yuvarlandıktan sonra ağaçlara takılarak durabildi. Sürücü İsmet Akbulut, şans eseri yara almadan kendi imkanıyla kamyondan çıkarken, o sırada olay yerinden geçerken kazaya tanık olan sürücüler polise haber verdi.

Kaza yerine gelen Marmaris Bölge Trafik Şube Amirliği’ne bağlı polisler kamyon surucusu Akbulut’u devlet hastanesine götürdü. Alkollü olmadığı tespit edilen Akbulut, ayakta yapılan tedavi sonrası ifade için Bölge Trafik Amirliği’ne getirildi. Polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, bir başka kamyona konulan 10 ton işlenmiş tavuğun imha edileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)