Magazin 4N1K 3. son bölüm izle! 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

4N1K 3. son bölüm izle! 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
4N1K 3. son bölüm izle! 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

4N1K 3. bölüm dün akşam ekranlara geldi. 4N1K son bölümde Barış, tüm ekibe büyük bir oyun oynarken Yaprak'ın kalbini fena halde kırmış oldu. Öte yandan Ali, Yaprak'a en büyük sürprizini yapmaya hazırlanırken Bade'nin bir anda çıkagelmesi her şeyi mahvetti.

4N1K 3. bölüm dün akşam seyircisiyle buluştu. İlk iki bölümü büyük ilgi gören dizinin son bölümünde Barış, tüm ekibi kafaya alarak büyük bir oyun oynadı. Ekip Barış için uğraş verirken emeklerinin bir şaka uğruna ziyan olması Yaprak'ı sinirlendirdi. Son sahnede tüm cesaretini toplayan Ali, Yaprak'a olan duygularını açıklayacaktı ki Bade'nin zamansız gelişi her şeyi altüst etti. Yaprak büyük umutlarla geldiği yerden hüsranla ayrıldı.

Haberin Devamı

4N1K SON BÖLÜM İZLE

Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düşer. Olanlardan habersiz Hatice’nin eşi Enver ise Bahar’a yardım etmek için elinden geleni yapmaktadır. Bahar bulduğu ek işe her ne kadar sevinse de bir o kadar da çocuklarına daha az zaman ayıracağını düşündüğü için huzursuzdur. Evde Bahar’ı annesiyle tartışırken görmesi üzerine Şirin’in söylediği şey de Bahar’ı çok etkiler. Apartmanda yaşanan olaylar yüzünden ise onu yeni bir sürpriz beklemektedir...

4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

4N1K 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 4N1K yeni bölümde Ali ile Bade yeni bir aşka yelken açıyor. Yaprak, içten içe bu durumu kıskanırken ikilinin sürekli sarmaş dolaş olmasına engeller koyuyor. Sinan annesi Melek'le problem yaşarken Ece ile arayı düzeltiyor. Barış'ın hamleleri ise Ali'yi fena halde sinirlendireceğe benziyor.

Haberin Devamı